TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!
22 Eylül 2023 - 15:13 - Güncelleme: 22 Eylül 2023 - 17:30
Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda  Ankara EGO Spor Kulübü'nü temsilen katılan Zonguldak’ın başarılı Milli sporcusu Efe Haktan Uzun,Türkiye şampiyonu oldu.  

17-21 Eylül 2023 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşen Türkiye Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda  Ankara EGO Spor Kulübü'nü temsilen katılan Zonguldak’ın başarılı Milli sporcusu Efe Haktan Uzun, tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalyanın sahibi oldu. 
Zonguldaklı Milli sporcu Uzun aldığı bu önemli şampiyonluk sonrasında Ülkemizi ve Zonguldak’ı Romanya'da yapılacak olan Ümitler Avrupa Şampiyonasında temsil edecek.  

Milli sporcu Uzun’un antrenörü olan Zonguldak Taekwondo İl temsilcisi, Milli antrenör Emrah Demir, öğrencisinin Türkiye şampiyonu olması nedeniyle büyük mutluluk duyduğunu belirterek sosyal medya hesabından  paylaşım yaptı. 
Demir’in yapmış olduğu paylaşım ise şu şekilde: “17-21 Eylül 2023 tarihlerinde Erzurum ilinde yapılan Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında +87 Erkekler kategorisinde Ankara EGO Spor Kulübü adına mücadele eden sporcum Efe Haktan Uzun Türkiye Şampiyonu olmuştur.

 Aralık ayında Romanya'da yapılacak olan Ümitler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi bayrağımızı temsil edecektir. Bizlere destek olan herkese ve EGO Spor kulübü ailesine teşekkür ederim.”dedi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum