Başkan Tıskaoğlu Ziyaretlere Başladı!..

Başkan Tıskaoğlu Ziyaretlere Başladı!..

Başkan Tıskaoğlu Ziyaretlere Başladı!..
06 Ekim 2023 - 17:49
Türkiye 2. Lig Hentbol Lig'inde mücadele edecek olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü’nde Başkan Nejdet Tıskaoğlu, yeni sezon öncesinde ziyaretlere başladı.



Türkiye 2. Lig Hentbol Lig'inde mücadele edecek olan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü’nde Başkan Nejdet Tıskaoğlu,  yeni sezon öncesinde ziyaretlere başladı. 



Başkan Tıskaoğlu bu kapsamda  Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun ve  Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i makamında ziyaret ederek isimleri yazılı  67 numaralı Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü forması hediye etti.




Başkan Tıskaoğlu ardından ise Dursun ve Yüksel ile birlikte Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Tıskaoğlu Turgut Subaşı’ya ismi yazılı  67 numaralı Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü forması hediye etti.


Ziyaret hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü’nde Başkan Nejdet Tıskaoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Zonguldak Vali Yardımcımız Sayın Turgut Subaşı’yı Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Taner Dursun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Yüksel ile birlikte makamında ziyaret ettik. Sayın Turgut Subaşı’ya şahsına özel hazırlanmış 2.Lig Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Takımımızın formasını takdim ettik ve hoş sohbet gerçekleştirdik. Zonguldak’ımıza yeni atanan Vali Yardımcısı Sayın Muammer Balcı’ya da hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Sayın Subaşı ve Sayın Balcı’ya başarıların devamını diliyor destekleri, misafirperverlikleri ilgi alakaları ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum.”dedi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum