Yeni Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor!

Yeni Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor!

Yeni Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Sürüyor!
04 Ekim 2023 - 14:59
Zonguldak Kömürspor, Yeni Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Fener Sentetik Sahada  yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ligin 7. Haftasında 8 Ekim Pazar günü Saat 15:00’de kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu gün saat 11:30’da Fener Sentetik Sahada yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Teknik Direktör Mustafa Özer yönetiminde yapılan antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Ardından iki gruba ayrılan oyuncular, pas çalışması yaptı.  Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla son buldu. 
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, Yeni Mersin İdman Yurdu hazırlıklarına 5 Ekim Perşembe günü (yarın) saat 11:30’da yine Fener Sentetik Sahada yapacağı antrenman ile sürdürecek. 

Öte yandan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, şuana kadar bir maç BAY olmak üzere oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 2 puanla 17.sırada yer aldı. Temsilcimiz bu 5 maçta rakip filelere 1 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. 
Yeni Mersin İdman Yurdu ise ligde oynadığı 6 maçta 3 beraberlik 3 galibiyetle 12 puanla 5.sırada yer alırken, rakip filelere 9 gol atıp, kalesinde ise 4 gol görmüş.

YORUMLAR

  • 0 Yorum