Elcab Kablo Yönetimi Ağızları Tatlandırdı

Elcab Kablo Yönetimi Ağızları Tatlandırdı

Elcab Kablo Yönetimi Ağızları Tatlandırdı
05 Ekim 2023 - 16:45
Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, yönetimi ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yeni sezon hazırlıklarına başlayan Turkuaz-siyahlı ekibin idmanını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.
 
Türkiye 2. Lig Hentbol Lig'inde mücadele edecek olan temsilcimiz Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başladı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, yönetimi ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Turkuaz-siyahlı ekibi idman yaptığı Site Spor Salonunda ziyaret etti. 

Yaklaşık 1 saat süren idmanı takip eden yönetim, ardından teknik heyet ve oyunculara tatlı ikramında bulunarak yeni sezonda başarılar diledi.



 Ayrıca yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımı yönetim olarak ziyaret ettiklerini sosyal medya hesabından paylaşan Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu şu ifadelere yer verdi: “Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü 2. Lig Erkek Takımımızın gerçekleştirmiş olduğumuz forma takdim lansmanı sonrası Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Zonguldak Site spor Salonunda antrenmanına katılım sağladık ve tatlı ikramında bulunduk.



Elcab Kablo Zonguldak Hentbol Spor Kulübü takımımızın bölgemize gelecek başarılar ile öncülük etmesini ve başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum.”dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum