ÇORAK BAŞARISINI SİYASETDEDE Mİ GÖSTERCEK

ÇORAK BAŞARISINI SİYASETDEDE Mİ GÖSTERCEK

ÇORAK BAŞARISINI SİYASETDEDE Mİ GÖSTERCEK
01 Nisan 2023 - 18:15 - Güncelleme: 01 Nisan 2023 - 19:17
Zonguldaklı iş insanı Murat Çorak Zonguldak’ Kilimlide yıllardır yaptığı ticaretini Antalya’ya taşıdı ve Antalya’da Burada yakaladığı başarılarını büyütmeye başladı.
Antalya’da İnşaat ve Otomotiv sektöründe hizmet etmeye devam eden Çorak Antalya’da adından söz ettirmeye başladı.

Murat Çorak Antalya’da Zonguldaklı olarak adından öz ettiriyor sevilen isim haline gelmeyi başladı çevrisinde sevilen isim olan Murat Çorak Antalya bölgesinde ticarette yakaladığı başarısını da Zonguldak siyasette de yakın zamanlarda adından söz ettirecek gibi görünmektedir.

Ticari başarı ile birlikte Zonguldak Siyasetinde Sevilen isim haline gelen Murat Çorak yapacağı projelerle birlikte siyasete yeni bir ilme kazandıracak gibi gözükmektedir. Genç ve Başarılı olan Murat Çorak Zonguldak Siyasetinde farklı bir imaj ve bakış açısı getireceği yeni ufuklar açacağı siyaset deki ailesi ve çevresinin de desteğini alarak siyasette adından çok çok söz ettirecek gibi duruyor

Yıllardır siyasetten gelen bir ailenin ferdi olarak ailesinden aldığı tecrübesini önümüzdeki günlerde Zonguldak’ta gösterecek. Siyaset arenasında Zonguldak’ta adından söz ettirecek olan Murat Çorak Zonguldaklı olarak Büyük başarılara imza atacak.


 

YORUMLAR

  • 1 Yorum