Yüksel'den Demir'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Yüksel’den Demir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Yüksel'den Demir'e Hayırlı Olsun Ziyareti
20 Ekim 2023 - 13:32
 Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un başına geçen teknik direktör Şenol Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ve başarılar diledi.  

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un başına geçen teknik direktör Şenol Demir’i idmanda ziyaret etti.

Ligin 10. Haftasında 22 Ekim Pazar günü saat 15:30’da deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un dün Fener Sentetik sahada gerçekleştirdiği idmanı ziyaret eden Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, kırmızı-lacivertli takımın başına geçen teknik direktör Şenol Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ve başarılar diledi.  

Teknik direktör Şenol Demir’e  hayırlı  olsun ziyaretinde bulunduğunu ifade eden  Yüksel: “Zonguldak Kömürspor’umuzda göreve yeni başlayan Şenol Demir hocamızı antrenmanda ziyaret ettik. Kendisine ve takımımıza hayırlı olsun. Başarıları daim olsun. İnşallah kötü gidiş Nazilli Belediyespor maçı ile de son bulur. Şenol Demir hocamıza  ve futbolcu arkadaşlarımıza sonuna güveniyoruz.”dedi



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum