Sesli, Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

KDZ. Ereğli eski Belediye Başkanı Murat Sesli, mahalli idareler seçimlerinde Murat Sesli isminin Belediye Başkan adayı olacağını açıkladı.ı

Sesli, Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı
02 Şubat 2024 - 17:00 - Güncelleme: 02 Şubat 2024 - 17:11
 
Karadeniz Ereğli'de 2009 yılında FETÖ’cü kolluk gücü ve yargı mensuplarının düzenlediği Çelik-2 operasyonuyla gözaltına alınan ve yargılandığı Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hapis cezası verilen, cezasının bir süresini cezaevinde bir süresinde de firari olan geçiren Murat Sesli, Murat Sesli isminin Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Eski terminal alanında projelerini açıklayan Sesli, kuzeni ve ekip arkadaşları ile yola çıktıklarını söyledi.

Karadeniz Ereğli'de mega projeler hayata geçireceklerini ve halkı hizmetle buluşturacaklarına değinen Sesli, ulaşımdan, alt yapıya kadar çeşitli projeleri slayt gösterisi eşliğinde duyurdu.

Kalabalığa seslenen Sesli, "Şahsına kirli oyunlar oynandığını ve süreçte yıprandığını anlatan Murat Sesli, benden 15 yılımı çaldılar. Karadeniz Ereğli 15 yılını kaybetti, artık yeter. Bu sefer kirli oyunları bozacağız. Bana aday olmayayım diye engel koydular. Suçsuz olmama rağmen araya girdiler. Adaylık yolunda Murat Sesli adını yine göreceksiniz. Partimizi de yakında açıklayacağız. Hiç bir sıkıntı yok, her şey hazırlanıyor. Bir hafta sonra partiyi de açıklayacağız. "

Projeleri hayata geçirecek kaynağı da çalmayacaklarını ve çaldırmayacaklarını belirten Sesli, "Bugüne kadar verdiğim tüm sözleri tuttum. Her 3 günde bir projeyi tanıtarak halkımızla paylaşacağız. Günü birlik projeler değil Ereğli'yi yeniden inşa edecek projelerle geliyoruz. Biliyorsunuz Ereğli'de büyük bir afet atlattık ayrıca sahilimiz 3 saat içerisinde yıkıldı, bu bir felaket. Allah bir daha göstermesin ama bunlar yapılmayacak şeyler değil.

Biz sahilin daha güzelini daha iyisini yapıp sunacağız. Sadece sahil değil her mahalleye eşit hizmet yapacağız. Daha önce yaptığımız belediye başkanlığını aynısını göreve geldiğimizde yapacağımıza inanabilirsiniz. Ereğli Belediyesi 144 yıldır var. Ereğli'ye kim hizmet ettiyse teşekkür ediyoruz. Biz hepsini seviyoruz. Bu dünya etme bulma dünyası. 69 Yaşında Ruhi Cöbekoğlu'na bastonla mı belediyeyi yöneteceksin diyenler şimdi 80 yaşından gün alıyorlar.

Karadeniz Ereğli'nin bir 15 yıl daha kaybetmeye vakti, sabrı yok, artık yeter. Kaybedecek 1 günümüz dahi yok. Şimdi buradakilerin şahitliğinde bu alana ilk kazmayı vuracağız ve mazbatayı aldığımız andan itibaren ilk gün bu alana bambaşka bir vizyon çizeceğiz." dedi. 
Sesli daha sonra iş kıyafeti giyerek kazma ile terminal alanını kazdı.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum