AYGÜN : İHA CHP'nin Taşeronu Oldu

AYGÜN : İHA CHP’nin Taşeronu Oldu

AYGÜN : İHA CHP'nin Taşeronu Oldu
02 Şubat 2024 - 15:06
İhlas Haber Ajandası aylık aidat aldığı Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı CHP’li Muslu Belediyesinin adeta basın sözcülüğüne soyunmuş.

Kilimli Haber’in gündeme getirdiği ……
Konular hakkın da CHP’li Belediye Başkan adayı, Fen İşleri Eski Müdürü Fırat Kabadayı Ve mevcut CHP’li Başkan Sabahattin Adıyaman, her ay üyelik aidatı verdiği İhlas Haber Ajansını adeta taşeron olarak kullandı.

Yaptığımız haberlerden rahatsız olan Fırat Kabadayı ve mevcut belediye başkanı Sabahattin Adıyaman neden bu kadar rahatsız oldular bizler vatandaşın haber alma özgürlüğünü yerine getiriyoruz aynı zamanda bizler muslu’da insanların konuştukları ideaları değerli okuyucularımızla paylaştık.

İHA Haberinde bizleri “Müptezel” suçlamasını dahi haberine konu ederken “Müptezel” in uyuşturucu kullananlar ilgili söylendiğini unutmuş. Benim bu konuda anlımız açık hiçbir zaman madde kullanmadım ve her zamanda karşısında olmuş biriyimdir.

CHP’li Belediye Başkan adayı Fırat Kabadayı  ve CHP’li Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman hakkında olduğu gibi hakaret dolu abonelerine servis eden İHA Genel Müdürlüğü ile muhabiri yapanlar hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağız.

Bu ideada bulunana kişiler ve bu ideaları gündeme taşıyarak bir çok basın kuruluşunun yer vermesini sağlayan İHA  muhabirleri bunu tanıtlamakla mükelleftir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum