SEÇİM KAPIDA OTELİN RUHSATINI KİM VERECEK

SEÇİM KAPIDA OTELİN RUHSATINI KİM VERECEK

SEÇİM KAPIDA OTELİN RUHSATINI KİM VERECEK
06 Şubat 2024 - 15:44
Yerel seçimler yaklaşınca otelde bir anda tadilat başladı yaklaşık 1 yıldan fazladır hiç bir şey yapılmayan tek bir çivi bile çakılmayan otel ne odluda bir anda yerel seçimlerin yaklaşmasıyla tadilat yapılmaya başladı.

Mevcut belediye başkanı Kamil Altun yeniden aday olmayacağını mı öğrendi giderayak ne yapsak kardır yolunda’mı gidiyorlar yada adaylığını garantiledi artık bana 5 yol daha kimse bir şey yapamaz sende bu arada oteli karan bolden yap bitir mi dedi.

Merak edilen bunca sorunun cevapları havada bekliyor
Milli Emlak'a ait Kilimli Crenides Otel'i Faik Hüseyin Aşkar aldı. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk'ün de otele ortak olduğu iddiaları ilçede gündem olmuştu. 

Milli Emlak'a ait Kilimli Crenides Otel'in işletmesini yapan Yeşilyurt İnşaat, 2,5 milyon lira karşılığında otelin işletmesini Faik Hüseyin Aşkar'a devretti. Tadilat nedeniyle bakıma alınan otele Faik Hüseyin Aşkar'ın yanı sıra Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Başkan Yardımcısı Ahmet Özkan Öztürk'ün de ortak olduğu iddiaları da konuşulmuştu. 

CRENİDES OTEL KAÇAK!
Milli Emlak'a ait Kilimli  Crenides Otel ve otele ait havuzun kıyı kenar çizgisi içerisinde olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Faik Hüseyin Aşkar tarafından Yeşilyurt İnşaat'tan 2,5 milyon lira karşılığında işletme hakkı satın alınan Crenides Otel'e nasıl ruhsat verileceği merak ediliyor.

BELEDİYENİN PARSELİ VAR
Öte yandan tadilat nedeniyle bakıma alınan Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait Crenides Otel'de Kilimli Belediyesi'ne ait bir parsel bulunduğu, bunun da devretmeye  ve ruhsat almaya kesinlikle engel teşkil ettiği öğrenildi.


Kıyı Kenar Çizgisi kanununa göre bu çizgi içinde klan kan ve
50 metre mesafeye kadar 4 metreden yüksek ve betonarme bina yapılamıyor. Yasaya göre bu alanda sadece 4 metreden alçak takılır sökülür yapılara izin veriliyor.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum