MHP KURAL VE YASAK TANIMIYOR

MHP KURAL VE YASAK TANIMIYOR

MHP KURAL VE YASAK TANIMIYOR
26 Nisan 2023 - 15:37
MHP Zonguldak milletvekili adayı Murat Kotra ve parti yetkilileri vurdum duymaz tavırlar sergilemeye devam ediyorlar.

Dün kaldırım işgalini ve insanlara olan saygının olmadığını sizlerle paylaşmıştık. MHP bu kural tanımaz ve yasakları kendilerince tanımamaya devam ediyorlar.

Seçim çalışmaları içerisinde milletvekili adayı Murat Kotranın kullandığı araç plakası yasal olmayan bir şekilde üzeri kapatılarak yasal olmayan bir plaka takılmış olarak kullanarak trafik kurallarını ve yasasını çiğniyorlar.

ÇAKARLI  KOTRA
MHP milletvekili adayı Murat Kotra yasakları çiğnemekte durmak bilmiyor. MHP milletvekili adayı olması kuralları ve yasakları çiğnemesi anlamına mı geliyor merak ediyor.

Seçim gezilerinde kullandığı aracın plakası kapatıldığı gibide kullandıkları araçta çakar kullanılıyor. Gittikleri seçim çalışmalarında yasal olmamasına rağmen çakarları açarak gitmeleri bunları gören vatandaşlar tarafından tepkilere neden olduğu görülmüştür.

Zonguldak il emniyet müdürü ve trafik şube müdürlüğünü göre davet ediyoruz. Yasalar gereği hiçbir şartta plaka kapılması yasal olmadığı halde kapılması çakarların üst düzey yöneticiler tarafından kullanılabilir olmasına rağmen daha milletvekili olmadan Çakarlı araç kullanması üzerine emniyet görevlilerini görevlerini yapmaya davet ediyoruz


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum