TRİBÜN LİDERİ, MUHTAR ADAYI OLDU

TRİBÜN LİDERİ, MUHTAR ADAYI OLDU

TRİBÜN LİDERİ, MUHTAR ADAYI OLDU
11 Ocak 2024 - 13:02
Kilimli Belediyespor’un tribün liderlerinden Fatih Direl, Karadon Mahallesi’nin muhtar adayı oldu.

Yayımladığı mesajda Karadon’u sosyal bir mahalle yapmak istediğini belirten Direl, şu ifadeleri kullandı: “Karadon Mahallemizin sevgili sakinleri; Hali hazırda güzel bir mahalle olan Karadon Mahallemizi sosyal bir mahalle yapmak için gönüllüyüm.

Evliyim 2 çocuk babasıyım. 12 yıldır mahallemizde yaşıyorum. Çalıştığım iş nedeni ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyorum.

Mahallemizdeki bütün sıkıntıların ve eksikliklerin farkındayım. Şimdi Karadon Mahallemizi geliştirmek, güzelleştirmek ve sosyal bir mahalle yapmak için buradayım.

Sizlerin desteği ile Karadon mahallemizi kuzeyin yıldızı olan güzel ilçemizin en güzel mahallesi yapmak için gece gündüz çalışacağım. Derdinizle dertlenmek, mutluluğunuza ortak olmak istiyorum.

Devlet kurumları ile aranızda köprü görevi üstlenerek sorunların ivedilikle çözümü için çalışacağım, yaşlısından gencine herkesin sorununa ortak olacağım.

Sizlerden aldığım güven ve güç ile Karadon Mahallemize muhtar adayıyım. Gelin mahallemizin sorunlarını  birlikte çözelim saygılarımla…” , 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum