ELMAS'TA HEDEF 3 PUAN

ELMAS’TA HEDEF 3 PUAN

ELMAS'TA HEDEF 3 PUAN
03 Kasım 2022 - 13:01

ÇEVİK’İN CEZASI BİTTİ… DEMİR TRİBÜNDE OLACAK


TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 13. Hafta karşılaşmasında 5 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’da deplasmanda Kırşehirspor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde Kırmızı-lacivertli takım dün  Kilimli ilçe Stadı’nda taktik çalışması yaparak hazırlıklarını tamamladı.   
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz  bugünü dinlenerek geçirirken, yarın saat  11.00’da maçın yapılacağı yer olan Kırşehir’e hareket edecek  ve Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saatini beklemeye başlayacak.   
Lig’de son iki maçta mağlup olan Zonguldak Kömürspor,  Cumartesi günü  oynayacağı Kırşehirspor karşılaşmasından mutlak galibiyet ile ayrılarak hem moral bulmak  istiyor hemde çıkış yakalamak istiyor.

 
KAPTAN HAKAN ÇEVİK, KIRŞEHİR MAÇINDA SAHADA OLACAK!  

Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı Hakan Çevik ligin 11.hafta maçında Başkent deplasmanında oynanan ve 4-0 kaybedilen Ankara Demirspor maçının 32. dakikasında kırmızı kart görerek ihraç edilmişti. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Hakan Çevik’e 1 resmi maç ceza vermesi nedeniyle Kocaelispor maçında forma giyemedi. 1 maçlık cezasını Kocaelispor’a karşı tamamlayan Hakan Çevik Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Kırşehirspor ‘a karşı sahada olması bekleniyor.


ŞENOL DEMİR’İN YERİNE BARIŞ ŞEREF OLACAK

Zonguldak Kömürspor kendi saha ve seyircisi  önünde ligin 12. Haftasında Pazar günü Kocaelispor’a 2-0 mağlup olmuştu. Bu önemli maçta Zonguldak Kömürspor’da Teknik direk Şenol Demir, maçın 20. Dakikasın da  kırmızı kart görmüştü. Gördüğü kırmızı kartla nedeniyle Demir, ligin13. Hafta maçında cumartesi günü oynanacak olan Kırşehirspor maçında takımın başında yer alamayacak.   Takımın başında ise yardımcı antrenör Barış Şeref olacak. Şenol Demir ise maçı tribünden izleyecek. 


KÖMÜRSPOR 17 PUANLA 10. SIRADA

Lig’de oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi ile 17  puanla 10. sırada yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kalesinde 16 gol görürken, rakip filelere ise 12 gol kaydetti.  


KIRŞEHİRSPOR 12 PUANLA 13. SIRADA

Ev sahibi Kırşehirspor ise oynadığı 12 maçta 2  galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi ile 12  puanla 13. sırada. Kırşehirspor, 12 maçta kalesinde 14 gol görürken rakip filelere ise 12 gol kaydetti.






YORUMLAR

  • 0 Yorum