Elcab Kablo,Veliköyüspor'a Acımadı

Elcab Kablo,Veliköyüspor’a Acımadı

Elcab Kablo,Veliköyüspor'a Acımadı
23 Ekim 2022 - 21:14
Zonguldak Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, Orhan Demircan sezonunun ikinci hafta maçında Çaycuma Sentetik sahada Veliköyü Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.  





Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Yasin Yıldırım, Mehmet Can Erişoğlu, Alperen Akçelebi ve Çağdaş Çatman’ın golleri ile Veliköyü Spor Kulübü karşısında ilk yarıyı 6-0 önde tamamladı.İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıya da gollerle başlayan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, Levent Acar, Cihat Bostancı, Berat Temelkuran ve Onur Kara’nın golleri ile Veliköyü Spor Kulübü karşında farkı 10’a çıkardı.  Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, Veliköyü Spor Kulübü 10-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.  





Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği aldığı bu farklı galibiyet sonrasında puanını  6’ya çıkartırken, yenilmezliğini sürdürdü.  
Veliköyü Spor Kulübünü farklı skorla mağlup eden takımını tebrik eden Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu,  yönetimi teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek rakiplerine de başarı temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum