ÇAYCUMASPOR GOL YAĞMURUNA TUTTU

ÇAYCUMASPOR GOL YAĞMURUNA TUTTU
07 Kasım 2022 - 10:13
Aytunç Topaloğlu sezonu Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'in 7. haftasında Çaycumaspor, sahasında Ereğli Yenimahallespor'u konuk etti. 
Karşılaşmada ev sahibi Çaycumaspor ‘un 5-0'lık üstünlükle tamamlandı.  
Serkan Köse, Arif Emre Harmanbaşı ve Soner Harmanbaşı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma normal saati olan 14.00'de başlaması gerekirken, maçın orta hakemi her iki takımda lacivert renklerinin olması nedeniyle forma krizi yaşandı. 
Hakem Serkan Köse, Ereğli Yenimahallespor'un formasının lacivert, Çaycumaspor takımının da aynı şekilde olmasından dolayı maç normal saatinden 30 dakika sonra başladı. Stada daha sonra Çaycumaspor'un başka giyeceği forma rengi ise Kırmızı-Siyah olarak tamamlandı ve karşılaşma 14.30'da başladı. Orta hakem Serkan Köse'nin düdüğünün çalmasıyla birlikte Ereğli Yenimahallespor karşılaşmayı başlattı. Ancak top Çaycumaspor oyuncularına gitti.Orta sahada müthiş çıkış yapan Gökhan karşılaşmanın 1. dakikasında topu Ereğli Yenimahallespor'un kalesine göndererek takımını 1-0 öne geçerdi.   

Bu golün ardından yine sahneye Gökhan çıktı. Gökhan maçın 28. dakikasında ikinci golünü de atarak durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın 34. dakikasında iki golü atan Gökhan, Ereğli Yenimahallespor kalesine 3. Golü attı. İlk yarı Çaycumaspor'un üstünlüğü ile kapandı.
İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan Çacyumaspor,maçın 50. dakikasında Çaycumaspor'dan Metehan atığı golle Çaycumaspor’u 4’0 öne geçirdi. Maçın 90. dakikasında Çacyumaspor Emir’in attığı golle durumu 5-0’a getirdi.
Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çaycumaspor, Ereğli Yenimahallespor'u 5-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Çaycumaspor aldığı bu önemli galibiyet sonrasında 12 olan puanını 15 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.



YORUMLAR

  • 0 Yorum