6. HAFTA HAKEMLERİ AÇIKLANDI!

6. HAFTA HAKEMLERİ AÇIKLANDI!

6. HAFTA HAKEMLERİ AÇIKLANDI!
03 Kasım 2022 - 14:03

AL’da temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta 6. hafta karşılaşmalarının tamamı 6 Kasım Pazar günü çeşitli sahalarda oynanacak.  Merkez Hakem Kurulu (MHK), bir birinden zorlu karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı. 


NAMAĞLUP KOZLU, YENİÇAĞSPOR’A KONUK OLACAK

Lig’de oynadığı 5 maçta 4 galibiyet  1 berberlik alan ve  13 puanla Kastamonu Özel İderespor ile zirvede yer alan Kozlu Belediyespor, ligin 6. hafta karşılaşmasında Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda Yeniçağspor ile karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde namağlup olarak yoluna devan eden yeşil-beyazlı ekip kalesinde henüz gol görmezken, rakip filelere ise 7 gol attı.  Rakip Yeniçağspor ise 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik 3 beraberlik ile 4 puanla 11.sırada yer alıyor.  Yeniçağspor kalesinde 11 gol görürken rakip filelere ise sadece 5 gol atabildi.  
 

MÜSABAKAYI İSTANBUL’DAN TANER ÇAKIR YÖNETECEK

Yeniçağspor ile Kozlu Belediyespor arasındaki karşılaşmayı İstanbul Bölgesel Hakemi Taner Çakır yönetecek.  Çakır’ın yardımcılığını ise Vedat Altan ve Şivan Kesici yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Yunus Emre Polat olacak.
 

EREĞLİ EVİNDE KAVAKLIDERESPOR’U AĞIRLAYACAK 

Lig’de 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile  7 puanla 6. sırada yer alan Kdz. Ereğli Belediyespor, ligin 6. haftasında Pazar günü saat 14.30’da sahasında Kavaklıderespor ile  karşı karşıya gelecek.  Eflatun-beyazlı ekip 5 maçta kalesinde 6 gol görürken, rakip filelere ise  9 gol attı.  Konuk ekip Kavaklıderspor ise 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 5 puanla 9. sırada. Konuk ekip kalesinde 8 gol görürken, rakip filelere ise 9 gol kaydetti.  
 

DÜDÜK KASTAMONU’DAN DEHA EMRE KEBAPÇI’DA

Kdz. Ereğli Beledieyspor ile Kavaklıderespor arasındaki karşılaşmayı ise Kastamonu Bölgesinden Bölgesel Hakem Deha Emre Kebapçı yönetecek. Kebapçı’nın  yardımcılıklarını ise Emre Baş ve Ömer Koç yapacak. Müsabakada Mervenur Çiçek dördüncü hakem olarak görev alacak.
 

DEVREK EVİNDE  1074 ÇANKIRI İLE OYNAYACAK

 

Lig’de oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 3 berberlik 1 mağlubiyetle ile 6 puanla 8. sırada yer alan Devrek Belediyespor, ligin 6. hafta maçında Pazar günü saat 14.00’da evinde 1074 Çankırıspor’u ağırlayacak.  Kırmızı-beyazlı ekip, 5 maçta kalesinde 4 gol görürken rakip filelere ise 3 gol atabildi.  Konuk ekip 1074 Çankırıspor ise 5 maçta 1 galibiyet 5 mağlubiyet ile 3 puanla 13. Sırada.  1074 Çankırıspor bu 5 maçta kalesinde 14 gol görürken, rakip fileler ise 5 gol atabildi.  
 

DEVREK-ÇANKIRI MAÇINI TRABZONLI HAKEM İRFAN ÇAĞRI BAŞ GÖREV YAPACAK

Devrek Belediyespor ile 1074 Çankırıspor arasındaki karşılaşmayı Trabzon Bölgesel Hakemi İrfan Çağrı Baş yönetecek. Baş’ın yardımcılığını ise Emrah Türkyılmaz ve Ahmet Emre Akbulut yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Enes Yakup Baş olacak.
 

TAMAMI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN MAÇLARIN HAKEMLERİ ŞU ŞEKİLDE

Saat: 14.00 Saha: Muhsin Yazıcıoğlu Stadı, Gölbaşı Belediyespor-Bartınspor (Hakem: Kerim Çataklı)
 

Saat: 14.00 Saha: Yeniçağ İlçe Stadı, Yeniçağspor-Kozlu Belediyespor (Hakem: Taner Çakır)
Saat: 14.00 Saha: Hasan Doğan Tesisleri,  Kastamonu Özel İdarespor- Karabük İdmanyurduspor (Hakem:  Melih Kurt)
Saat: 14.00 Saha: Polatlı İlçe Stadı,  1926 Polatlı Belediyespor-Boyabat 1868spor (Hakem: Yavuz Yasul)
Saat: 14.00 Saha: Devrek İlçe Stadı,  Devrek Belediyespor-1074 Çankırıspor (Hakem:  İrfan Çağrı Baş)
Saat: 14.30 Saha: Şehit Vefa Karakurdu Stadı,  Kdz. Ereğli Belediyespor-Kavaklıderespor (Hakem: Deha Emre Kebapcı)



YORUMLAR

  • 0 Yorum