Yağcı Seçim Çalışmalarına Başladı

Memleket Partisi Zonguldak 1.Sıra Milletvekili adayı Özkan Yağcı, Almanya'da başladığı seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yağcı Seçim Çalışmalarına Başladı
19 Nisan 2023 - 12:11 - Güncelleme: 19 Nisan 2023 - 12:16
Memleket Partisi Zonguldak 1.Sıra Milletvekili adayı Özkan Yağcı, Türkiye'de seçim çalışmalarına başladı.

Yağcı, ilk ziyaretini T.C Devlet Mezarlığı'na gerçekleştirdi. Burada, Zonguldak için ayrı bir önemi olan devlet büyüğü Bülent Ecevit'in mezarını ziyaret etti. Daha sonra, Anıtkabir'e giden Yağcı, seçim bölgesi olan Zonguldak'a geçti.

Ayağının tozuyla, doğduğu ilçe olan Devrek'te seçim çalışmalarına başlayan Yağcı, ilçe halkının sorunları dinledi. İkinci gün ise Ereğli ilçesine giderek, Ereğli ilçe teşkilat başkanı Murat Güney'den seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Memleket Partisi Birkan Ünal ile de görüşen Yağcı, ilçe başkanlığındaki toplantının ardından, Ereğli merkezdeki Yalı Caddesi'nde yer alan Müzeyyen Alaturka Restaurant'ta iftar programına katıldı.

İftar programının ardından, Yağcı, diğer aday olan Ünal ile Yalı Caddesi'nde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Vatandaşlar, her iki adaya da büyük ilgi gösterdi.

Yağcı, burada vatandaşlara, Ereğli'nin olması gerektiği noktada olmadığını ifade ederek, Ereğli için daha gerçekçi projelerin olması gerektiğini vurguladı. İktidar ve muhalefet partilerinin dün ve bugün Ereğli'de belediye yönettiklerini ancak Ereğli'nin istenilen noktada olmadığını ifade etti.

Yağcı, Memleket Partisi olarak Ereğli'de sanayileşme yatırımlarının çoğaltacaklarını ve insanların daha yaşanabilir bir ilçeye kavuşması için çalışacaklarını belirtti.

Ereğli'nin büyük nüfusa sahip olmasına rağmen, kısır siyasi çekişmeler arasında sıkışıp kaldığına vurgu yapan Yağcı, gençlere büyük önem verdiklerini ve gençlere yönelik projelerinin olduğunu söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum