Ulupınar: "Zonguldak'ta Bana İhtiyaç Var!

Ulupınar: "Zonguldak'ta Bana İhtiyaç Var!

Ulupınar: "Zonguldak'ta Bana İhtiyaç Var!
25 Mart 2023 - 13:45
AK Parti Zonguldak teşkilatlarında 977 üyenin oy kullanacağı temayül yoklaması Alaborina Restaurant'ta yapıldı.

Zonguldak'tan 49 aday adayının yer aldığı temayüle, il ve ilçe teşkilatları yoğun ilgi gösterdi.

Seçim yarışının başlamasının ardından aday olup olmayacağı merakla beklenen ve son anda aday adaylığını açıklayan Özcan Ulupınar da temayül yoklamasına katılarak oy kullanacak seçmenlere hayırlı olmasını ve aday adaylarına başarılar diledi. 

Ulupınar, Temayül Yoklaması yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.  Yaptığı açıklamada aday adaylarına başarılar dileyen Ulupınar, Zonguldak'ta kendisine ihtiyaç olduğunu düşündüğünü ve Zonguldak'a daha çok hizmet edeceğini belirtti. 

Özcan Ulupınar'ın yaptığı konuşma şu şekilde; "CUMHURBAŞKANIMIZI YENİDEN CUMHURBAŞKANI YAPABİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" Hayırlı olsun. 49 tane aday adayı arkadaşımız var. Bahtları açık, Zonguldak'ımıza hayırlı olsun. Ben biliyorum ki 49 arkadaş aday olsun ya da olmasın var gücüyle tekrar Cumhurbaşkanımızı, Cumhurbaşkanı yapabilmek için çalışacağız. Önemli ve değerli bir seçim.  "İYİ BİR SONUÇ ELDE EDECEĞİZ" Temayülde iyi bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum.

Arkadaşlarımız kendilerine yakın gördüklerine oy veriyor. Daha önce 4 dönem belediye başkanlığı vekillik döneminde çalıştığım, beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız var. Anketleri onlar da biliyorlar az çok toplumda kimin karşılığı var ona göre kararlarını verecekler. 

"ZONGULDAK'TA BANA İHTİYAÇ VAR"
Biz vatandaşımızın hep yanında olduk, ne ekerseniz onu biçersiniz. Vekil değilken de ben hep vatandaşlarımızın yanındaydım. Ben 2018'de aday adayı olmamıştım. Tabiri caizse köşemize çekildik. Ama siyasette her şey sizin elinizde değil. Talep geldi, vatandaşlarımız istedi. Genel Merkez ile de istişare yaptık. Zonguldak'a bana ihtiyaç olduğunu düşündüm. Bu durumda partimizi yalnız bırakamazdım. Vatandaşlarımıza bundan sonra da daha çok hizmet edeceğim. Çünkü bu ilgi ve sevgiye layık olmak için var gücümüzle çalışmamız lazım. 

 "ZONGULDAK HİZMETE DOYAMADI"
Zonguldak'a yapılması gereken çok hizmet var. Onları da bu iktidar başaracaktır. Önümüzdeki günlerde yaşam standartları bakımından daha yüksek standartlı bir Zonguldak'ta yaşayacağız. Tam rakamları bilmiyoru ama hükümetten en çok yatırım alan illerden bir tanesi Zonguldak'tır. Ben bu yatırımların süratle devam etmesi konusunda vatandaşlarımızın da bizimle beraber olduğunu düşünüyorum. Özellikle Filyos ile birlikte Zonguldak, doğalgazla parlayan bir yıldız konumuna geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum