BÜYÜK SERVET NEREDEN GELDİ!

Kamuoyu Burhan Sezgin’e Soruyor: BÜYÜK SERVET NEREDEN GELDİ!

BÜYÜK SERVET NEREDEN GELDİ!
13 Şubat 2024 - 11:46
 
Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesi Belediye Başkanı AK Parti’den aday gösterilmeyince jet olarak CHP’ye geçerek buradan aday gösterilen Burhan Sezgin’in serveti beldede günün konusu olmaya devam ediyor.

1999 yılında Anavatan Partisinden Belediye Başkan adayı olan eski futbolcu Burhan Sezgin, DYP Belde Başkanlığı, 2024’te Genç Parti Belediye Başkan adayı, 2009’da Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve 2014 yılında Belediye Başkanı olan Burhan Sezgin’in kısa süre de hatırı sayılır servet sahibi olması akıllara farklı soru işaretleri getirmeye devam ediyor.

Gelik’te Kahvehane ve meyhane işletmeciliği yapan Burhan Sezgin, Özel yaşamındaki gayri ahlaki tarzı yüzünden bu dönem Ak Parti’den aday gösterilmemişti. Burhan Sezgin hakkında kamuoyundaki iddiaların bir benzeri Karadeniz Ereğli Gülüç Beldesinde yaşanmıştı. Ak Parti, Gülüç Belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı partiden ihraç etmişti.

DURAL VE KIR NASIL ARKASINDA DURACAK 
Demirtaş’ı İYİ Parti Belediye Başkan adayı gösterince CHP İl başkanı Devrim Dural, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Merve Kır yaptığı basın açıklamalarıyla olayı kınamıştı. Benzer olaylarla adı anılan ve konuşulan Burhan Sezgin’in arkasında Dural ve Kır’n nasıl duracağı ise kamuoyunda merak ediliyor.

LÜKS ARABALAR VE DAİRELER
Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’in kendinin, ağabeyinin ve çocuğun altındaki lüks araçlar ile son dönemde alınan lüks dairelerin parasının nereden geldiği kamuoyunda sorgulanıyor. Kaçak kömür ocağı işlettiği iddiaları belde de konuşulurken, Belediye Başkanı ve CHP’den Belediye Başkanı adayı olan Burhan Sezgin’in seçim kapmayasına servet tutarında bütçe ayırdığı da gelen duyumlar arasında.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum