SEN NERENİN ADAYISIN!... TROLLERİN DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR

SEN NERENİN ADAYISIN!... TROLLERİN DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR

SEN NERENİN ADAYISIN!... TROLLERİN DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR
01 Mayıs 2023 - 10:50
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak için yaptığı milletvekili aday listesi gündeme bomba gibi düşmüş, eleştirilere neden olmuştu.

Genel merkezin aldığı karar doğrultusunda, CHP'den 3. sıra için belirlenen ismin DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu olması Zonguldaklı seçmen için de kafalarda soru işareti bırakmıştı. 

TROLLERLE ÇALIŞIYOR
Doğa Şanlıoğlu’nun birde Troller ekibi kurmuşlar Bu Troller sosyam medya algı yaratmaya çabalıyorlar ve bunun içinde Zonguldak’a ait bir çok sosyal medya hesaplarına para karşılığı reklam yatıyorlar ve hepsine şöyle bir anlaşma yapıyorlar Biz size reklam parası yollayacaz ancak siz bunları reklam gibi değil de milletvekilinin çalışmaları ve açıklamalını tanıtımlarını kendiniz yapıyormuş gibi göstereceksiniz diyorlar.

Şamlıoğlu’nun bu troller ekibi de İstanbul’dan Zonguldak’a gelerek çalışmalar yapıyorlar hatta bazı yerlere de yaptıkları görüşmelerde siz tanıtımlara başlayın paranız gelecek paranız kalmaz gelir sizi bulur gibide komik bir çalışma sergiliyorlar

"İSTANBUL ADAYI MISIN ZONGULDAK ADAYI MI?"

Zonguldak'a geldiği 14 Nisan Cuma gününden itibaren, Zonguldaklı vatandaşlara kendini tanıtmak ve vatandaşların kafasındaki soru işaretlerini kaldırmak için çalışmalar gerçekleştireceğine, seçim propagandasını İstanbul'da yapan Şanlıoğlu'na tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ve millet ittifakının yöneticileri tarafından da "seçim propagandasının yanlışlığı" eleştirilen Şanlıoğlu'nun Zonguldak'ta sahada olmaması gözlerden kaçmıyor.

Yoğun eleştirilerde bulunan parti üyeleri ve yöneticileri, İstanbul'da yayın hayatına devam eden televizyon kanallarında programlara katılıp "Çalışan Zonguldak'ın sesini mecliste duyuracağız" ifadelerine yer veren Şanlıoğlu'nun ilk olarak sesini Zonguldak'ta duyurması bekliyor.

Millet İttifakı'nın vadi bölgesindeki eksikliğini sürekli dile getiren seçmenler, Doğa Şanlıoğlu'nun vadi bölgesinde kendisini halka tanıtamamasın da şikayetçi olurken, önemli bir seçim sürecinde Şanlıoğlu'nun İstanbul programlarını erteleyip sürekli sahada olması gerektiğini vurguluyor.

Çaycuma ilçesinin belli başlı köylerinde küçük mitingler düzenleyerek vatandaşın oyuna talip olmaya çalışan milletvekili adayının, İstanbul'da "Genel Merkez Siyaseti" profilinden sıyrılıp, Zonguldak'ta "Yerel Bölge Siyaseti" yapması bekleniyor.

Vatandaşların sürekli tepkisine konu olan Doğa Şanlıoğlu,  "İstanbul adayı mı, Zonguldak adayı mı?" sorularının da oluşmasına sebep oluyor.

Vatandaşlar ayrıca CHP Genel Merkezi'ne tepki göstererek; "milletvekili aday listesinde yanlış isimler yer alıyor. Listede en çok sevilen isim Deniz Yavuzyılmaz, CHP'nin Zonguldak'ta 3 veya 4 vekil çıkarması beklenirken Doğa Şanlıoğlu'nun 3. sırada yer alması CHP'ye oy kaybettirecek. CHP Genel Merkezi bu tür hataları geçmiş dönemlerde de belediye başkanlığı seçimlerinde yapmıştı. CHP hatır - gönül ilişkisini sürdürdüğü sürece Zonguldak'ta 3 milletvekili hayallerini ancak rüyalarına görürler." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum