Osman Zaimoğlu Tehditlere Meydan Okudu!

Osman Zaimoğlu Tehditlere Meydan Okudu!

Osman Zaimoğlu Tehditlere Meydan Okudu!
28 Eylül 2023 - 15:43
Osman Zaimoğlu açıkça Hakkı Güney'e destek istedi ve kendisini görevden aldırmakla tehdit edenlere meydan okudu

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu Hakkı Güney'in il başkanlığına adaylığını açıkladığı basın toplantısı sonrasında yaptığı konuşmada, açıkça Hakkı Güney'i desteklediğini belirterek tüm delegelere Hakkı Güney'e destek vermesi çağrısında bulundu.

Toplantıda oğlunun doğum gününü kutladıktan sonra duygulanarak  gözyaşlarına boğulan Osman Zaimoğlu,  konuşmasına bir süre ara vermek zorunda kaldı.
Zaimoğlu Beycuma ve Karaman ziyaretlerinde CHP'nin parti otobüsünün kendilerine verilmediğini belirterek şunları söyledi:

"Arkadaşlar ağlaya ağlaya da olsa söyleyeceğim. İlçe kongresinden sonra görev aldık ilçe kongresinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek üzere 11 Eylül Pazartesi günü yürüyüşümüze başladık sabah 9.30'dan akşam 8.30'a kadar en son salı günü de sabah 9.30'dan yine 8.30'a kadar Beycuma ve Karaman köylerinde idik ama partimizin otobüsü bize verilmedi .

Köylerdeki o insanlarımızın bize verdiği kucaklaşmaları tepkileri sarılmaları samimiyeti görmenizi isterdim resimler birçok şeyi göstermiyor. herkes Cumhuriyet Halk Partisi'nden medet umuyor Havza ayağa kalkmış
Ama bizim de Cumhuriyet Halk partimizde önümüz açılsın diyorlar Havza artık kendi insanlarını bir yerlerde görmek istiyor. Artık kendi değerlerini bir yerlerde bulunmasını istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin ayağa kalkma zamanı yerel seçimler geliyor.

Son şansımız oncu buncu olmadan kişisel menfaatleri düşünmeden lütfen artık herkes Cumhuriyet Halk Partisi ve menfaatini düşünsün rica ediyorum o gelirse filanca ilçe başkan olurum o gelirse şu belediye başkanı olur öbürü gelirse falan bunları bir kenara bırakın değerli delegeler tüm ilçelerdeki kendi görüşlerinin yanı sıra köydeki kasabadaki kentteki arkadaşların da görüşlerini dinlesinler köyler ayağa kalkmış vaziyette  beldeler ayağa kalkmış vaziyette, ilçeler ayağa kalkmış vaziyette ve  Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyaset yapmak istiyoruz diyorlar

HAKKI GÜNEY'İ DESTEKLEYİN

Ne bir yerlere yönetim kurulu talip olmuş ne bir pazarlıklara girmiş tertemiz bir insan. Ben Hakkı Güney ve onun gibi insanların Cumhuriyet Halk Partisi'nde çoğalmasını talep ediyorum ve diliyorum. 

SENİ GÖREVDEN ALIRIZ DİYENLERE MEYDAN OKUYORUZ

Bu yüzden düne kadar telefonla ve yüz yüze bir aday açıklarsan biz kazandığımız zaman da seni görevden aldırırız diyenlere meydan okuyorum
kimin kime gücü yetiyorsa bir tek şartta bizi görevden aldırabirler.   Atatürk'ün izinde yolunda ışığında hiçbir siyasi menfaat gitmek için Cumhuriyet Halk Partisi büyütmek için gece gündüz çalışıyorum .

Nihayetinde bu kongredir bir adayı birisi destekler öbür adayı biri destekler sonuçlanır geçtiğimiz kongrede bizim yaşadığımız gibi bilmem
bunlar aile içi meselelerdir kongreler bizim aile içi meselelerimizdir bir hizmet yarışı için adaylık çalışmalarıdır kongre açıklandıktan sonra bu meseleler biter öyle sokaklarda beni görevden aldıracağım diye dolaşan arkadaş sana söylüyorum ve meydan okuyorum."
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum