ÖMER SELİM ALAN:

Aday adaylık süreci ileilgili konuşan Başkan Ömer Selim Alan, "Cumhurbaşkanımız kime aday gösterirse onunla yola devam ederiz bir de küsme darılma olmaz" dedi

ÖMER SELİM ALAN:
26 Aralık 2023 - 16:13

"Aday adaylık süreciyle ilgili net bir bilgim yok. Geçtiğimiz günlerde İl Başkanımız Sayın Mustafa Çağlayan bir açıklama yaptı. Bu süreçte tabii çok konuşulacak, yazılacak, çizilecek, herkes bir şey söyleyecek.

Bunlar çok doğaldır. Ben 5 yıl önce de bunları yaşamış  tecrübeli bir arkadaşınızım. Bunların aynılarını bizzat yaşadım. Çoğu da şimdi dejavu gibi geliyor bana. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan adayımız bu arkadaşımızdır diyene kadar yazılan, çizilen, konuşulanların çok geçerliliği olmamıştır.


Dediğim gibi ben 5 sene önce bu zamanlarda yaşamıştım. O yüzden tecrübeliyiz. Cumhurbaşkanımız kimi işaret ederse bizim için baş tacıdır. Konu kapanmıştır arkadaşlar. 

''BİZDE DARILMA KÜSME KOPMA OLMAZ''
 

Özcan Ulpınar'ın Ankara'dan başvuru yaptığı söylemiyle ilgili olarak konuşan Başkan ömer selim alan "Ulupınar'ın başvuru yapmasıyla ilgili  yorum yapma şansına sahip değilim. Özcan Bey iki dönem belediye başkanlığımızı yapmıştır.

Iki dönem milletvekilliğimiz yapmıştır. Hem benim şahsım olarak değer verdiği hem de partimizin çok değerli mensubudur. Ben onunla ilgili bir şey bilmediğim için bir şey söylemek yanlış olur. Yani şöyle söyleyeyim; AK Parti çatısı altındaki herkes bizim için çok değerlidir. 

''CUMHURBAŞKANIMIZ KİM ADAY GÖSTERMİŞSE ARKASINDA DURACAĞIZ''
 

 

 Cumhurbaşkanımız kimi  aday gösterirse arkasında hep beraber duracağız. Zonguldak'ta tekrar AK Parti bayrağını 5 sene daha vatandaşımızdan isteyeceğiz  Kaldığımız yerden hizmetlerimizi daha hızlı devam edeceğiz.

Sloganımız neydi? Daha yeni başlıyoruz. Yeni başlıyoruz"


YORUMLAR

  • 0 Yorum