OLMAYAN ÜLKÜ OCAKLARINA SAYFA AÇTILAR

OLMAYAN ÜLKÜ OCAKLARINA SAYFA AÇTILAR

OLMAYAN ÜLKÜ OCAKLARINA SAYFA AÇTILAR
06 Nisan 2023 - 11:30 - Güncelleme: 06 Nisan 2023 - 11:40
MHP Kilimli ilçe başkanı uyuyor mu ? Kilimlide birileri kafasına göre ülkü ocakları mı kuruyor yada ilçe başkanı Vedat savaş mı yol veriyor bir anlam verilemiyor.

Kilimli de Vedat Savaş adı var ama kendi yok olarak görülmekte hayalleri ve çıkarları peşinde koşan ilçe başkanı olarak Kilimlide anıldığı gelen ideaları arasında yer almaktadır.

Birileri çıkıyor Kilimlide Ülkü ocaklarını açacağını ortalıkta dile getiriyor ilçe başkanı Vedat Savaş daha Ülkü Ocakları ve MHP genel merkezinden onay almadan  bu kişiye yetkimi erdi yoksa ilçe olan bu olaydan kendisini demi haberi yok o zaman sen nasıl ilçe başkanısın diye sormazlar mı adama…

Daha onayını almadığı ülkü ocaklarının sosyal medya hesabını açması ne kadar doğru tartışılır durumda MHP Zonguldak il başkanı Mustafa Öztürk ve Ülkü Ocakları İl başkanı Gökmen Karali’nin bu konudan haberi var mı merak edilmektedir.

Kamuoyunda yanlış bir algı ve izlenim bırakmaya devam den Kilimli ilçe başkanı hayal perest tavırlarından ve yalanlarından artık vazgeçmelidir bir ülkücüye yakışmayan tavır ve konuşmalardan uzaklaşmalıdır.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum