O kişiyi biz de arıyoruz, bulunca haber vereceğiz

O kişiyi biz de arıyoruz, bulunca haber vereceğiz

O kişiyi biz de arıyoruz, bulunca haber vereceğiz
08 Nisan 2023 - 18:02
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, açıklanan Zonguldak listesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

28'inci Dönem Zonguldak Milletvekili aday listesine giremeyen eski İl Başkanı ve aday adayı Varol Demirköse'nin serzenişleriyle ilgili konuşan Mustafa Öztürk "O kişiyi biz de arıyoruz, bulunca haber vereceğiz" dedi. 

9 Nisan pazar günü milletvekili adayları ile ilk toplantısını yapacaklarını ifade eden Öztürk “Milletvekili adaylarımız açıklandı. Bu adaylarımızın hepsi samimi ve teşkilatımızın içinde olan insanlar insanlardır. Milletvekili adaylarımızla Ankara’ya gideceğimize inanıyorum.

Pazar günü parti il binamızda milletvekili adaylarımız, ilçe başkanlarımız ile bir araya geleceğiz. Toplantıda istişarelerde bulunarak kendimize bir yol izleyeceğiz. Zaten şu anda herkes görevini biliyor ve sahada çalışıyor. Yarın son kez bir araya gelerek çalışmalarımızı koordine edeceğiz. Genel Merkezin Zonguldak için adını açıkladığı milletvekili adayları hepimizin içine sinen isimlerdir ve samimi insanlardır. İçimize sinmeyen bir aday yok.

Hepsi teşkilatımızda ve davamıza bağlı insanlar. İnsanlar ikiye de koysak ve beşe de koysak hepsi hizmet edecek insanlar" dedi.


Varol Demirköse'nin aday gösterilmemesi ile ilgili konuşan Öztürk; “Varol Demirköse'nin aday gösterilememesi tamamen genel merkezin tasarrufudur" dedi.
Demirköse'nin, '14 Mayıs’ta herkes ektiğini biçecek' açıklamasına cevap veren Öztürk "O kişiyi biz de arıyoruz, bulunca haber vereceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum