Mide Bulandıran Olay: Marketi Terk Ettiler

Mide Bulandıran Olay: Marketi Terk Ettiler

Mide Bulandıran Olay: Marketi Terk Ettiler
23 Ekim 2023 - 10:52
 Kilimli’de faaliyet gösteren bir zincir markette çalışan ve tırnaklarını yediği görülen kasiyer, 6 müşterinin marketi terk etmesine yol açarken, müşteriler: “Ben ve sıradaki 5 kişi ürünleri kasada bıraktık, almadan çıktık. Bir daha asla bu markete girmeyiz.” ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kilimli’de meydana geldi. İddiaya göre alışveriş yapmak için ilçede faaliyet gösteren bir zincir markete giren müşteri, kasadaki kariyerin tırnaklarını yediğini gördü. Olay karşısında oldukça rahatsız olan müşteri, ürünlerini kasada bıraktı. Sıradaki 5 müşteri de olay karşısında rahatsız olarak marketi terk etti. Müşteriler; “Kasiyer kız kasada tırnaklarını yiyordu. Çok çirkin bir hareket. Ben ve sıradaki 5 kişi ürünleri kasada bıraktık, almadan çıktık. Bir daha asla bu markete gitmiyoruz.” dedi.
İşyerinden para çaldı
Muslu Beldesinde bir işyerinden 22.650 TL para çalan şüpheli şahıs tespit edilerek yakalandı. 

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda, 21.10.2023 günü Kilimli ilçesi, Muslu Beldesinde meydana gelen (1) işyerinden (22.650) TL nakit para çalınması ile ilgili yapılan kamera incelemeleri sonucu, olayın faili olan (1) şüpheli şahıs (22.650) TL ile tespit edilerek yakalandı. Söz konusu çalınan para sahibine teslim edildi. 

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 22.10.2023 günü Adli Makamlara sevk edilen şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı.

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum