KAYBEDERSE YATIRIMLAR DURACAKMI?

KAYBEDERSE YATIRIMLAR DURACAKMI?

KAYBEDERSE YATIRIMLAR DURACAKMI?
03 Ocak 2024 - 09:27

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, kritik soruya cevap verdi. Başkan Çağlayan kendisine yöneltilen, "Zonguldak'ta seçimlerin kaybedilmesi durumunda Merkezi hükümetin Zonguldak'a olan yatırımları kesilecek mi" sorusuna ,"Her belediyeye siyasi ayrım yapmaksızın eşit destek geliyor zaten" diyerek cevap verdi. Ancak belediyenin kendi kaynaklarıyla yapılan hizmetler ile iktidarın gücüyle yapılabilenler arasında fark olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan şunları kaydetti;

"BİZİM SEÇİMİ KAYBETMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ ASLA YOK"

 

"Böyle bir durum söz konusu olabilir Şimdi bizim seçimi kaybetmeyi düşünmek gibi bir durumu söz konusu değil. Biz şehrimize 21 yıldır bakın 2002'den bu yana bütün ülkeye hizmet eden bir parti var. Hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet eden bir parti var.

 


CHP'Lİ BELEDİYELERDEN BİR TANESİ GELİP DE "PROJEYE DESTEK OLUN"  DİYENİ GÖRMEDİM
Fakat Cumhuriyet Halk Partili belediyelerden bir tane daha proje getirip bunu yapalım, buna destek verin diyeni görmedik. Biz her zaman bağrımızı açtık, elimizi uzattık. Hiçbir zaman şu projemiz var, buna da destek diye bize geleni görmedik.  Biz iyi niyete hizmet eden herkesle beraberiz zaten. 

 

"HER BELEDİYEYE SİYASİ PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN EŞİT ORANDA DESTEK GELİYOR"

Her belediyeye eşit oranda. Aynı oranda destek geliyor zaten. Gücünüz varsa yapacaksınız yoksa biz bu işi yapamıyoruz diyeceksiniz. Bir kere samimi olacaksınız.

"VATANDAŞ HER ŞEYİN FARKINDA"

Belediyenin kaynaklarıyla yapılanların iktidar gücüyle daha iyisini yapılabilirliğini ortaya koyuyoruz. Milletimiz hizmetin nereden geleceğini hizmetin Hangi kanallarla geleceğini çok iyi bilmektedir. Biz de bunu çıkacağız, projeksiyonumuzla beraber adaylarımızla sahada anlatacağız"


YORUMLAR

  • 0 Yorum