HANGİ CAFE PASTAHANEDE KİMLER NELER YAPIYOR

HANGİ CAFE PASTAHANEDE KİMLER NELER YAPIYOR

HANGİ CAFE PASTAHANEDE KİMLER NELER YAPIYOR
28 Eylül 2023 - 11:49
Zonguldak merkezde bulunan bir cafe pastahane de siyasiler oturup neler konuşuyor ve kimler kimlerle oradan nasıl çıkıyor.

Bu idealar Zonguldak gündemine bomba gibi düştü. Siyasi partilere yakın olduğundan dolayı bazı siyasilerin bu cafeden çıkmadıkları biliniyor.

Bu cafe kimler kimlerle tanışıyor, kimler kimler oradan hangi amaçla birlikte çıkıyor belli değil. Zonguldak siyaset gündeminde yer alan bu idealar artık arşa vurmaya başladı.

Zonguldak’ta siyaset yapanlar örnek olması gerekirken örnek oldukları konular bir siyasetçiye yakışmayan davranışlar olduğu ve bu cafede nelerin pazarlığı yapıldığı ideaları çok uzun süre gündemden düşmeyecek gibi duruyor.

Zonguldak merkezde bulunan bu cafe pastahane nasıl böyle bir ortama zemin hazırlıyor buda ayrı bir merak konusu haline geldi cafe ve pastahane sahibi bu konuları biliyor mu yoksa bilmeden çanak mı tutuyor.

Orda çalışan bir çok kadın ve erkek çalışanlar bu yaşananları görmüyor mu yada bunlarda mı bu işlerin içinde yer alıyor. Bu konular yetkili makamlarca takip edilmiyor mu.

Güvenlik güçleri bu konuda daha duyarlı olmalı gerektiğini hatırlatmak istedik.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum