GELİKTE SEÇİM HEYECINI BAŞLADI

GELİKTE SEÇİM HEYECINI BAŞLADI

GELİKTE SEÇİM HEYECINI BAŞLADI
21 Eylül 2023 - 19:02
Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte siyasette bir çok isim medyadanlara çıkmaya başladı. Önümüzdeki günler hareketli geçecek gibi görünüyor.

Kilimlinin önemli beldelerinden olan Gelik te bun siyasi harekliliği yaşayanlardan biri ufak bir belde olmasına karşın ranttın büyük olduğu bir beldedir.

Zonguldak ekonomisinin temel taşlarından sayılır Gelik kömürcülükte yasal olanlar kadar yasal olmayan kömürcülerle doludur Gelik.

Yerel seçimler için sahaya çıkmaya hazırlanan birkaç isim dikkat çekiyor. Bu isimlerin başını Gelik’te ve Kilimlide tanınmış isimlerden Hikmet Beştaş çekiyor, diğer bir isim yine siyasetin içinden ve tanınan bir isim olan Seyid Özkeskin  ve Can Yarımbaş var.

Mevcut belediye başkanı Burhan Sezgin’in artık değişmesi gerektiği Gelik’te yeniliklerin yaşanması yeni bir soluk alması gerektiğini dile getiriliyor. Başka önemli bir idea ise mevcut belediye başkanın zaten aday olmayacağı yönündedir.

Gelik yeniliklere aç, gerçekten hizmete aç bir belde çok güzel hizmetlerin yapılabileceği gerçekte yıllar önce Türkiye’nin Paris’i denen Zonguldak’ın en önde gelen yerlerinin başında geliyordu. Yeden yeniden bu eski günlere dönülmesin.

Gelik için yarışacak başka adaylarda çıkacaktır mutlaka ancak adı ön planda olan bu isimler arasında yarış geçecek gibi duruyor. Merkez muhtarı Fikret Bektaş , Seyid Özkeskin , Can Yarımbaş  arasında mevcut belediye başkanı Burhan Sezgin aday olursa da bunların başka partilerde de aday olabileceği gündemdedir.

Gelik bu yeni isimlerden biriyle mi devam edecek yoksa yıllardır görev yapan Gelikte belli şeylerin dışında hiçbir şey yapmayan başkanla mı bekleyip görecez.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum