Fatma Sena Koç Adaylığını Açıkladı!

Fatma Sena Koç Adaylığını Açıkladı!

Fatma Sena Koç Adaylığını Açıkladı!
29 Eylül 2023 - 14:13
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Fatma Sema Koç, İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Fatma Sema Koç, İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Koç açıklamalarında, Osman Zaimoğlu'na gönderme yaptı. 

Koç, açıklamasında şunları söyledi:

“Bugün burada kendimi ifade edebilmek adına güzel bir konuşma metni hazırlamıştım ancak; dünkü aday arkadaşımızın açıklamasında söz alan merkez ilçe başkanı arkadaşımızın göstermiş olduğu performanstan oldukça etkilendim.

Bu etik olmayan gayri ciddi Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışmayan antidemokratik duruşa karşı nasıl bir duruş sergilemem gerektiği konusunda düşündüm, düşündüm ve her zamanki gibi kendime yakışan ilkeli duruştan taviz vermeden çıktığım bu onurlu maratonu sonuna kadar sürdürme kararı aldım. Her şeye rağmen arkadaşlarımla birlikte çıktığımız adaylık yarışında tek amacımız atamızın emaneti Cumhuriyet Halk Partisi'ne katabileceğimiz güç ile yapabileceklerimiz konusunda kendimize olan inancımız.

İnancımızda ne bir milletvekiline ne de bir ilçe başkanına yaslanmadan sadece böyle arkadaşlarımızın özgür iradelerine duyduğumuz güvenle adaylık yarışında yerimizi aldık. Bugün bu iradeye olan inancım ile sizlerin huzurunda bir kez daha il başkanlığı adaylığımı yineliyorum. Pazar günü yapılacak olan kongre Demokrasiye susamış çoğunluğun, gençlerin, kadınların umuduna bir yol ayrımıdır. Yarınki yakın bir kısı yakın çok özürlü kısır çekişmelere.

Alışılmış ve kabullenmişliği yenilgillere çıkarken bizim yolumuz umutların arttığı, temiz ve demokratik siyasetin yükseldiği, dayanışmanın hayata geçtiği, yeni bir başlangıca çıkan yoldur. Anti demokratik dayanışmaların gölgesinde yarışa devam ederek umutlara çıkacak olan yolda buluşmak üzere diyerek hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum