Emeksiz; "Biz demeyi öğrenmeliyiz"

Emeksiz; “Biz demeyi öğrenmeliyiz”

Emeksiz; "Biz demeyi öğrenmeliyiz"
24 Mart 2023 - 18:00
İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adat adayı Turan Emeksiz partisinin İl Başkanlığı binasında kalabalık bir partili topluluğuyla basın toplantısı düzenledi.


Toplantıda İl Başkanı Erdal Gülay, Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve çok sayıda partili katıldı. Emeksiz burada yaptığı konuşmada, “Bu özel günde beni yalnız bırakmayan herkes tek tek teşekkür ediyorum. Ben diyerek bir şeyin kazanılmadığı dünyada malum. Biz diye bilirsek kazanırız.

Malumunuz Amasra’da çok üzücü bir grizu faciası yaşandı. Burada 42 madencimiz yaşamını yitirdi. Madenci kardeşlerimize yine buradan Allahtan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 

Turan Emeksiz olarak Zonguldak siyasetinin her kademesin de içinde oldum. İlimizin sorunlarını yakinen bilen bir arkadaşınızım. Ülkemizde her şeyin kötü gittiği bir dönemde bizlerde taşın altına elimizi koymaya karar verdik. Partimizin Zonguldak’ta birinci parti çıkması için gece gündüz demeden hep beraber çalışacağız.

Toplantımıza iştirak eden Başta İl başkanımız Erdal Gülay, Kozlu İlçe Başkanımız Ender Adıbaş, Yönetim kurulu üyelerimize ve tüm partili arkadaşlarımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum