DERELİ'NİN SAHTE ZONGULDAK AŞKI

DERELİ’NİN SAHTE ZONGULDAK AŞKI

DERELİ'NİN SAHTE ZONGULDAK AŞKI
21 Aralık 2023 - 11:12
Ankara'da yaşayan ve seçimden seçime Zonguldak sevdası depreşip AKP'den birçok defa milletvekili aday adayı başvurusunda bulunduğu halde bir kez dahi aday listesinde kendisine yer bulamayan Cem Dereli son çare olarak Saadet Partisi'ne sarıldı.

ADINI BİLE BİLEN YOK!
Zonguldak'ta caddeye çıksa kimsenin tanımayacağı, Zonguldak'ın herhangi bir mahallesinden 'muhtar adayı' olsa muhtarlık seçimini dahi kazanabilmesi zor
Görülen, caddede sorulduğunda ismi dahi bilinmeyen ve tanınmayan Cem Dereli'nin Saadet Partisi'ne üye olmasının ardından Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığına başvurusu ses getirmeyince çareyi Basın ve Medya kuruluşlarına ziyarette buldu.

DERELİ, GÜLDÜRDÜ!
Cem Dereli'nin AKP'den bir anda kopmasına anlam verilemezken yaptığı açıklamalar ise tatmin edici bulunmuyor. Açıklamalarında Zonguldak için yola çıktığını, halkın duygularına tercüman olan ve gerçek anlamda halkla kucaklayan bir aday olacağını söylemesi ise çoğu kesim tarafından gülünç bulunurken, hatta kahkahaya boğulanlar bile oldu.

İNANDIRICI DEĞİL!
Zonguldak'ı sadece seçimlerde hatırlayan, geçmiş dönemlerde 'AKP'nin neferi, davamızın peşindeyiz' sloganları atan Dereli'nin yine seçimlerin yaklaşması ile ayak bastığı Zonguldak'ta halkla kucaklaşmaktan bahsetmesi inandırıcı gelmedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum