DEMİRCİ ve ALTUN KİLİMLİDE KAYBETTİ

DEMİRCİ ve ALTUN KİLİMLİDE KAYBETTİ!... DEĞİŞİM ARTIK ŞART MI OLDU

DEMİRCİ ve ALTUN KİLİMLİDE KAYBETTİ
20 Mayıs 2023 - 14:17 - Güncelleme: 20 Mayıs 2023 - 14:21
Yapılan genel seçimlerde Kilimlide çok farklı sonuçlar meydana geldi.
Seçim çalışmaları sürecinde Ak parti milletvekili adayları, ilçe başkanı Sedat Tolga Demirci ve belediye başkanı Kamil Altuno kadar yoğun çalışmalar yapmasına karşın başarıyı yakalamadılar.

Kilimlideki ou oranları CHP yi birinci parti yaptı bu başarı CHP ilçe başkanı Erol Sarıal’ın oldu. CHP kilimli ilçe başkanı, ekibi ve milletvekili adayları ile bir bütün olmayı başardılar. Seçim sonuçlarına göre de ipi göğüsleyen CHP oldu.

Cumhurbaşkanlığında AKP %48.5 CHP %45.71 olarak tamamlasa da Milletvekili oylarına baktığımızda bu başarıyı yakalamadılar. Kilimli de Ak parti milletvekili seçimlerindeki başarısızlık kimin oldu.

Milletvekili seçim sonuçlarında CHP %37.5 oy oranına ulaşırken AKP %35.24 oy oranında kaldı bu başarısızlık başta Ak parti ilçe başkanı Sedat Tolga Demirci ve Belediye başkanı Kamil Altun’un olmuştur. Kilimli Halkı bazı gerçekleri gördükleri için başarıyı CHP ilçe başkanı Erol Sarıal vermiş oldular.

DEĞİŞİM ARTIK ŞART MI OLDU
Kilimli de ak parti hızlı bir şekilde yapılanması değişmesi gerekli olduğunu bir kez daha göstermiş oldular. Bu başarısızlık İl başkanı Mustafa Çağlayan ve Merkez ilçe başkanı Hüseyin Yıldız tarafından nsıl değerlendirilecek merak ediliyor.

Bu başarısızlığın büyük bir kısmının suçlusu da Belediye başkanı Kamil Altun olarak görülmektedir yapılan seçim çalışları sırasında milletvekili adayları ile dolaşan belediye başkanın tavırlar, hareketleri ve büründüğü egoları halka yansıdığından dolayı halk kendilerine bir şey diyemese de sandıkta artık dur demek istediğini göstermiş oldu


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum