CHP KİLİMLİYE ÇIKARTMA YAPTI

Millet İttifakı tarafından Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

CHP KİLİMLİYE ÇIKARTMA YAPTI
25 Nisan 2023 - 14:27


Millet ittifakı partilerinin il ilçe başkanları çok sayıda Parti üyeleri ve vatandaş katıldı. Açılış konuşmalar ile başlayıp, kurdele kesimi ile son buldu.

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal;

"Bugün çok uzun süren bir diktatörlüğü yıkmak için ilk işaret fişeğini arıyoruz. Saadet partisi ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Köylerde bizi yalnız bırakmadılar.
Filyos diyorlar. Filyos’un bağlı olduğu Çaycuma göç veriyor. Zonguldaklı çocuklarımız üvey evlat gibi değerlendiriliyor.  Bizi Fetöcü yada terörist olarak değerlendirecek kadar çaresizler. Cumhuriyetin kurucusunun yolunda giden bir parti terörist olabilir mi? Siz depremden kurtulan vatandaşlara güneşli günler olacak derken selde boğarsanız size kimse inanmaz."

Saadet Parti Kilimli İlçe Başkanı Veli sever;

"Her seçim önemli ancak 14 Mayıs seçimi asrın seçimi olacak. 15 mayıs bayram olarak kutlanacak. Allah’ın izniyle."

28. dönem CHP Zonguldak 2. sıra Milletvekili adayı Eylem Ertuğrul;
"Hepiniz buraya geldiniz çünkü Zonguldak’ın kaderine terk edilmesini değiştirmek istiyorsunuz. Biz de bunun için yola çıktık. Demokrasiye, adalete, huzura susamış insanlar için hep birlikte yola çıktık. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. 
İktidar bize çamur atarak bunu kapatmaya çalışıyor. Sizler yandaşı zenginleştirdiniz. Buna dur diyeceğiz. Sizi iktidar koltuğundan söküp alacağız.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz yavuzyılmaz;
"Genciz haklıyız ve kazanacağız. Ak parti 5 köprü parasına 1 köprü yaptı, biz 5 köprü parasına 5 köprü yapacağız. Yıllardır TTK'ya bir işçi bile almadılar. Sonra seçime gelirken bin dediler yetmez dediler 2 bin verdiler. Yıllardır bu şehre hizmet etmeyip 2 bin işçi ile kandırmaya çalıştılar. Eskiden burası o kadar güçlüydü ki şimdi geriye giden bir şehir oldu. Gençler iş bulamıyor. Biz dersimizi çalıştık Zonguldak’ı kendi vücudumdan daha iyi tanıyorum. TTK'yı liyakatli adamların kontrolüne vereceğiz. Kademeli olarak 5 bin işçi alacağız. Zonguldak yeniden kalkınacak yeniden ayağa kalkacak. Biz muhteşem bir enerji ile birleştik hepimiz canla başla çalışıyoruz. Şimdi sizin bu enerjiyi sandıkta yansıtma zamanınız. Tüm Türkiye’den yetki istiyoruz. İktidar istiyoruz. Top sizde , bizde, hepimizde. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya köşküne çıkarıyoruz. Zonguldak’ta da en az 3 vekil çıkarıyoruz."






YORUMLAR

  • 0 Yorum