BU REZİLLİK YAKIŞMIYOR TÜRK KIZILAYINA

BU REZİLLİK YAKIŞMIYOR TÜRK KIZILAYINA

BU REZİLLİK YAKIŞMIYOR TÜRK KIZILAYINA
11 Eylül 2023 - 14:48
Kilimi Türk Kızılayı yıllardır Kilimlide hizmet veriyor ancak yok 3,5 yıldır görevde olan ve kendince bir çok çalışma yaptığını dile getiren şube başkanı Hakan Çakır bir tabelasını bile yaptırmadı.

Türk Kızılayı şube başkanı olarak görev yapan Hakan Çakır partiler üstü olması gereken bir kurumun başında olmasına rağmen bu dengeyi koruyamadı.

Çakır bu kadar kutsal ve önemli bir makamda görev yapıyor ancak halen bir tabelasını yaptıramadığı gözlerden kaçmıyor. 3.5 yılda bir tabelasını bile yaptıramayan bir şube başkanı birde ak partiden ilçe başkanı olmaya çalışıyor bu ne kadar etik tartışılır
.

Her şeyin üzerinde olan ve adında TÜRK yazan bir kuruma bu tabela yakışıyor mu ! başka Zonguldak il başkanı olmak üzere Türk Kızılayı genel merkezi bu tabelayı görse ne tepki verirdi merak ediliyor.

Zonguldak Türk Kızılayı şube başkanı Murat Kanlıyı göreve davet ediyoruz. Bu tabela sizin gibi kutsal ve önemi büyük yer teşkil eden bir kuruma yakışmıyor.

Kilimli şube başkanlını bile tam anlamıyla yapmadığı görülmekte olan Hakan Çakır da birilerinin maşası olarak Ak parti ilçe başkanlığı için adı ön plana atılıyor ancak hakan Çakır başında bulunduğu görevi bile tam yapamazken ilçe başkanlını nasıl yapacağı merak edilmektedir.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum