AK PARTİ'DE İFTAR SONRASI ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

AK PARTİ'DE İFTAR SONRASI ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

AK PARTİ'DE İFTAR SONRASI ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
06 Nisan 2023 - 14:00

Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci, Ramazan ayında Teravih Namazı sonrası ziyaretlerine devam ediyor.

 

Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Tolga Demirci  beraberinde Ak Parti Kilimli İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Eyi, Ak Parti Kilimli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Göynük ve Kamil Kalay ile birlikte İnağzı'nda kahvehaneleri ziyaret ettiler vatandaşlarla sohbet ettiler, sorunlarını dinlediler.


Ziyaretlerde vatandaşlar kendilerini ziyaret eden AK Parti heyetine yoğun ilgi gösterdi.

 

"SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ 14 MAYIS AKŞAMI YİNE O MÜTHİŞ BALKON KONUŞMASINI YAPACAKTIR"
 

Yapılacak olan seçimleri yoğun şekilde hazırlandıklarını ifade eden AK Parti Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci, '"Öncelikle herkesin Ramazan'ı kutluyorum bir mübarek ayın daha içersindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi sıkılmadık el bırakmayacağız. İnşallah bu kapsamda kapı kapı dolaşmaya devam ediyoruz teşkilat üyesi arkadaşlarımızla birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini tüm insanlığın kalbine nakşetmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah nasip kısmet ederse 14 Mayıs akşamı Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrardan o müthiş balkon konuşmasını yapması için tüm gayretlerimize çalışmaya devam ediyoruz." dedi.
 

"6 AY SÜREYLE YERLİ VE MİLLİ DOĞALGAZIMIZDA TENCERELER ÜCRETSİZ KAYNASIN"


20 Nisan'da Filyos'a gelerek doğalgaz yakım törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "doğalgaz ile ilgili müjde vereceğim" açıklamasını değerlendiren AK Parti Başkanı Sedat Demirci şunları ifade etti.

 

 "Sayın Cumhurbaşkanımız sürekli şapkadan tavşan çıkartmaya devam ediyor Bizleri her seferinde mutlu ve ters köşe yapıyor. Ben Cumhurbaşkanımızın gönlünün geniş olduğunu biliyorum, Ben istiyorum ki yerli ve milli gazımızla vatandaşımızın tenceresini kaynatacak  6 ay süreli doğalgazın yakımını İnşallah Cumhurbaşkanımız bunun müjdesini de verecektir diye düşünüyorum. Milli bir servet milli bir değer 175 kilometre açtığımızda olan doğal gazımızı inşallah 20 Nisan'da karaya alacağız.
Doğalgaz yakım tesislerinde ilk ateşi vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız tekrar Yeni bir müjde vereceğini söyledi, biz umutla hasretle bekliyoruz" ifadesini kullandı.

 


"İSRAİL'İN FİLİSTİN'DEKİ ZULMÜNÜ KIRIYORUM"
 

İsrail'in Mescid-i Aksa'da kıble meclisine baskın düzenlemesini ve zulmünü kınadığını ifade eden AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Sedat Demirci, "Maalesef bizim Filistin Müslüman Alemi olarak kanayan bir yaramız ve bu yaradan da en acı duyan maalesef Türkiye'dir.

Çünkü Türkiye bu zamana kadar ağabeylik, hamilik yapmış bir ülkedir .Ama Allah nasip kısmet ederse şu 2023 seçimlerinden sonra Türkiye'de ve dünyada siyasi kararların alındığı Merkez haline Türkiye'ye gelecek.

Bunu herkes görecek ve  Allah nasip kısmet ederse dediğimiz gibi, şu 2023 seçimlerinden sonra Türkiye'de ve dünyada siyasi kararlar alındığı Merkez halinde Türkiye gelecek bunu herkes görecek. Allah nasip ederse kısmet ederse dediğimiz gibi Filistin'de burada İsrail'in baskısı altında kurtulacak ve Filistin kendi özgürlüğüne kavuşacaktır. Yardımlarımız da Dualarımız bu yöndedir" diye konuştu.




YORUMLAR

  • 0 Yorum