ZONGULDAK İÇİN BÜYÜK EKSİKTİ

ZONGULDAK İÇİN BÜYÜK EKSİKTİ

ZONGULDAK İÇİN BÜYÜK EKSİKTİ
01 Kasım 2022 - 09:59 - Güncelleme: 01 Kasım 2022 - 10:11

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne yanık tedavi ünitesi kuruluyor.

 

Zonguldak’ta yılan hikayesine dönen inşaatı sonunda tamamlanarak hizmete giren Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni binasında bir yenilik daha yapılacak. Hastanede 10 yatak kapasiteli yanık tedavi merkezi kurularak durumu çok ağır olmayan hastaların tedavisi burada yapılabilecek. 





 Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar, hastanede kurulacak yanık tedavi merkezi için; “Bölgemiz maden sahası. Zaman zaman madenlerde veya farklı iş sektörlerinde yaşanan olaylar nedeniyle bir yanık tedavi merkezimiz ne yazık ki bulunmuyordu. Yanık tedavi merkezi için çok özel cihazlar ve steril ortam gerekiyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın değerli yöneticileri ile de yaptığımız görüşmeler doğrultusunda burada bir yanık tedavi merkezi kurulması sağlanacak. 10 yatak kapasiteli olacak merkez sayesinde hiç istemeyiz ama yaşanabilecek olaylara ilk müdahale burada yapılacak” dedi.
Uçar, hastanede poliklinik hizmetlerin verilmeye başladığını belirterek ilerleyen günlerde tüm birimlerin buraya taşınacağını söyledi ve; “hayırlı olsun” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum