ZONGULDAK ADAYI NE ZAMAN AÇILACAK?

ZONGULDAK ADAYI NE ZAMAN AÇILACAK?

ZONGULDAK ADAYI NE ZAMAN AÇILACAK?
02 Ocak 2024 - 13:29 - Güncelleme: 02 Ocak 2024 - 14:42

ADAYLARIMIZ BELİRLENİYOR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

 

Türkiye 100.yılında, Türkiye 100 yıllık şehirlerine yakışacak hizmetleri verebilmek için titizlikle aday belirleme çalışmaları sürfüğünü belitirten Başkan Çağlayan, "Önümüzdeki günlerde de adaylarımız açıklanacak ve kaldığımız yerden çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yaklaştığımda şunları ifade etti:

 

''KALDIĞIMIZ YERDEN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ''

 

"Yerel seçimlerle ilgili aday belirlenen noktasında çalışmalarımız hızla ilerliyor. Geçtiğimiz hafta sizlerin de söylediği gibi Cumhurbaşkanımızın riyasetinde bir temayül yok genel merkezde gerçekleştirdik.

Bizler il başkanı, gençlik kolları ve kadın kolları il başkanlarımız, il belediye başkanımız, aynı zamanda il genel meclis başkanımız ve şehrimizdeki milletvekillerimizle hazır bulunduk. Orada Cumhurbaşkanımız bizlerin görüşlerini  sordu. Görüşlerimizi ifade ettik Herkesin de bildiği gibi  kıymetli hemşehrilerim. Bizler daha önce teşkilatlarımızın aday belirleme noktasında görüşlerini temayül yöntemiyle almıştık. Elektronik temayül  yapmıştık.

Bu hususta bir çalışma var. Daha sonrasında kademe başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın görüşlerini bu hususta aldı sonrasında genel merkezimiz bizlerin kanaatini aldı. Ve anket usulüyle de vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruldu. Bu hususta çalışmalarını genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız titizlikle yürütmektedir.

 Türkiye 100.yılında, Türkiye 100 yıllık şehirlerine yakışacak hizmetleri verebilmek için titizlikle aday belirleme çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki günlerde de adaylarımız açıklanacak ve kaldığımız yerden çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.Şu anda belirli bir tarih yok. Önce il belediye başkan adayımız açıklanacak daha sonra ilçe ve beldeler açıklanacak.




 


YORUMLAR

  • 0 Yorum