Yoğun Çalışma Programı Başlattı

Yoğun Çalışma Programı Başlattı

Yoğun Çalışma Programı Başlattı
21 Şubat 2022 - 10:53

Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe merkezlerinde yoğun çalışma programı başlattı. Üye kayıtlarının yanında esnaf ziyaretlerine önem veren Yeniden Refah Partisi Devrek ilçesinde çalışmalarını sürdürdü.
 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, Devrek İlçe Başkanı Bekir Elibaş ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz Cumartesi günü Devrek’te esnaf ziyaretlerinde bulundular.  Sarı, “İl-İlçe teşkilatlarımızın katılımlarıyla Zonguldak Devrek İlçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunduk. Bizleri çok sıcak ve muhabbetle karşılayan çok değerli Devrek ilçe esnafımıza ve halkımız çok teşekkürler ediyor Esnaf kardeşlerimize de bereketli bol kazançlı sıkıntısız olarak hayırlı işler diliyoruz” dedi.
 

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Teşkilatından yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Necdet Sarı ve Yönetim kurulumuzla beraber Kilimli İlçe Başkanlığımızın vermiş olduğu kahvaltı programına katılım sağladık.  Kahvaltı sonrası 4 kardeşimizi partimize üye yaptık ve partimizin rozetlerini Başkanımız Necdet Sarı beyefendi kendilerine taktı” denildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum