Yeni Golcü İmzayı Attı

Yeni Golcü İmzayı Attı

Yeni Golcü İmzayı Attı
17 Şubat 2022 - 10:48
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig play-off ekiplerinden Çaycumaspor, 20 Şubat pazar günü saat 14:30’da deplasmanda karşılaşacağı zorlu Kozlu Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.  

Teknik adam Gökhan Konmuş nezaretinde Çaycumaspor Stadı’nda gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli futbolcular, idmana ısınma hareketleri başladı, ardından ise 5’e2 top çalışması yaptı. Sarı-lacivertli ekip idmanın son bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışma  yaparak günü tamamladı. 

YENİ GOLCÜ İMZAYI ATTI
Öte yandan Çaycumaspor yönetimi play-off öncesinde kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına da başladı. 
Sarı-lacivertli yönetim, Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Devrek Belediyespor’un eski oyuncusu olan ve son olarak İstanbul Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşspor’da forma giyen 26 yaşındaki  tecrübeli golcü oyuncu  Burak Salih Kral ile anlaştı.  

Golcü oyuncu bugün Çaycumaya gelerek yönetimle bir araya geldi ve her konuda anlaşma sağlayarak  kendisini sarı-lacivertli yapan imzayı attı.  

BURAK SALİH KRAL’IN KARİYERİ
3. Lig 2. Grup’ta 18 maç 4 gol, 3. Lig 1. :Grup’ta 13 maç, Türkiye Kupası 5 maç 1 gol. Toplam 36 maçta rakip filelere 5 gol kaydetti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum