Yatırımcıya Jandarma Barikatı

Yatırımcıya Jandarma Barikatı

Yatırımcıya Jandarma Barikatı
23 Ağustos 2021 - 12:18

Beraberindeki bir çok soru işaretiyle birlikte bitme aşamasına gelen Filyos Liman inşaatı ve endüstri bölgesini incelemek üzere Almanya'dan Filyos'ta gelen Türk işadamı Kenan Albayoğlu, yasak olduğu gerekçesiyle proje alanına sokulmadı.

İhale aşamasından itibaren adrese teslim olarak hükümete yakınlığıyla bilinen Tosyalı Holding'e işletmesi verilen Filyos Endüstri Bölgesinde inceleme yapmak isterken jandarma tarafından içeriye alınmayan gurbetçi işadamı "Bölgeye ilgi duyma merakımız sona ermiştir" diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından isyanını dile getiren işadamı Kenan Albayoğlu, "Bölgeye neler yapılabilir düşüncesiyle yanımda emlakçı bir  arkadaş, bir iş adamı  ve yurt dışından gazeteci arkadaş ile bölgeye vardığımızda ilk şoku yaşadım. Buradaki jandarma komutanı bölgeye giriş yasağı olduğu ve Valilikten izin alınması durumunda ancak bölgeye girebileceğimizi söyledi. Bu duruma çok üzüldüm.

Bizler vatan için neler düşünüyoruz, ancak daha ilk anda engel ile karşılaşıyoruz. 
Bölge askeri bölge mi, yoksa serbest bölge mi? Aslında bizleri davul zurna ile karşılamaları gerekirken, sanki orada bir casusmuşuz gibi davranılmasını da  ayrıca kınıyoruz" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum