Ya Firmalarda Yada İdarecilerde Sorun Var!

Ya Firmalarda Yada İdarecilerde Sorun Var!

Ya Firmalarda Yada İdarecilerde Sorun Var!
03 Ağustos 2021 - 13:33

İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, sahil projesinin normalde Ağustos ayı içerisinde bitirilmesi gerektiğini ancak ya idarecilerde yada firma da sorun olduğunu için hala bitirilmediğini söyledi. Erkmen ayrıca Nizam Caddesinin de hale bitirilmediği ve büyük bir israfın olduğunu söyledi.

Yavuz Erkmen; ‘TOKİ’nin yavaşladığını ve yavaş yürüdüğünü görüyoruz’

Zonguldak İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Biz herşeyden önce Zonguldak’a yapılan eserlere teşekkür ederiz. Sahil projesinde yapılan çalışmalar bizim için kıymetli. Ancak burada şöyle bir nokta var. Ne zaman bitirileceği içeriğinde ne olacağı konusunda belediyeye sormamıza rağmen bir sonuç alamadık. Buranın Ağustos ayı sonunda bitirilmesi talimatı verilmişti.

Ağustos ayı bitiyor hala somut olarak bir sonuç elde edemedik. TOKİ’nin yavaş yürüdüğü ve yavaşladığını görüyoruz. Ya firma da ya sa idareciler de bir problem var. Yaz boyu boşa geçmiş oldu. Zonguldak’ta sıcak havalarda insanların kendilerini sahile attığı günlerde sahil kapalı. Biran önde buranın bitirilip halkın hizmetine açılması gerek. Aynı firmanın daha başka işlerde yavaşladığı söyleniyor”dedi.

Erkmen; ‘Doktorlar sokağında büyük bir israf var’
Doktorlar sokağında büyük bir israfın olduğunu ifade eden Erkemen, “Birde Doktorlar sokağı var. Nizam Caddesi dediğimiz yerin hala bitirilemediğini görüyoruz. Büyük bir israf var hemde çalışmalar hala bitmiyor. Düzensizlik ve koordinasyonsuzluk gözüküyor”diye konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum