Varol Demirköse Görevine Geri Döndü

Varol Demirköse Görevine Geri Döndü

Varol Demirköse Görevine Geri Döndü
21 Mart 2022 - 10:26 - Güncelleme: 21 Mart 2022 - 11:04

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Zonguldak  İl Temsilciliği görevine yeniden Varol Demirköse getirildi.
 

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu,  81 ilde güreş İl temsilcilerini belirledi. Buna göre yıllardır Türkiye ve Zonguldak'a çok sayıda Milli güreşçi yetiştiren Milli takım antrenörü, ayrıca  MHP Zonguldak İl Başkanı olan  Varol Demirköse ile yeniden yola devam kararı aldı. 

25 yıldır Zonguldak Güreş İl Temsilciliğinde bulunan Vorol Demirköse, bu görevi yeniden kendisine veren Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ve yönetimine teşekkür etti. 
 

Zonguldak  İl Temsilciliği görevine yeniden atanmanın mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran  Demirköse, " Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Şeref Eroğlu'nun taktirleri ile Zonguldak Güreş İl Temsilcisi olarak tekrar atanmış bulunmaktayım. Federasyon Başkanımız Şeref Eroğlu'na teşekkür ediyorum.

Bütün sporcularımız, antrenörlerimiz ve idarecilerimiz ile birlik ve beraberlik içinde çalışmak, Türk'ün gücünü dünyada ispat eden, şanlı bayrağımızı başarı ile dalgalandıran, aziz milletimizi gururla temsil eden sporcular yetiştirmek ve yaklaşık 40 yıldır içinde bulunduğum Ata Sporumuz Türk Güreşine hizmet etmek boynumunuzun borcudur. Sahipsiz Güreşin batması haktır. Biz hep birlikte sahip çıkıyorsak, Türk Güreşi asla batmayacaktır.

Eğilde kulak ver Ceddine, Türk'ün sırtını yere getirmek kimin haddine,Avrupa'dan Çin Seddine,
Ezelden ebede, Ne Mutlu Türk'üm diyene."dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum