Vali Çok Sert Konuştu!

Vali Çok Sert Konuştu!

Vali Çok Sert Konuştu!
27 Ekim 2023 - 13:10
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Sevgi evlerinde ki kız çocuğuna taciz iddiası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Sevgi evlerindeki taciz iddiası ile ilgili gazetecinin sorunun cevaplandıran Vali Osman Hacıbektaşoğlu çok sert konuştu.

"Çocukların devletin koruması altında olduğunu ve bu iddianın araştırıldığını belirten Vali Osman Hacıbektaşoğlu, "Herkes yazdığını ve çizdiğine dikkat etsin" dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu yaptığı açıklamada soruşturmanın devam ettiğini belirtecek şunları söyledi.

HERKES YAZDIĞINA ÇİZDİĞİNE DİKKAT ETSİN. ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ. DEVLETİMİZİN KORUMASI ALTINDA

"Arkadaşlar bakın bu konuların sorarken de konuşurken de, yazarken de herkes dikkatli olacak. Bu konu çok önemli bir konu. Onlar çocuklarımız, evlatlarımız. Bunlar bizim evlatlarımız. Devlet koruması altında olan çocuklarımız. herkes dikkatli olsun. Bu çocuklar yaşıyor. Bu çocuklar okula gidiyor. Bu çocuklar bu hayatına devam ediyor.  Profesyonel arkadaşlarımız bunların barınmaları, okul hayatına katılmalar, bakımı bunlar çok ciddi süreçlerle takip ediliyor. 

Bununla ilgili basında  geçen konular çok ciddi bir şekilde takip ediliyor. Ancak böyle aslı astarı olmayan, kimse bakın kimse kimsenin üzerinden birinin biriyle davası hesabı varsa çeksin desin ki benim seninle hesabım var. Böyle bir  belli makamlar üzerinden kişiler üzerinden, hele hele muhtaç çocuklar üzerinden kimse kimseye şey yapamaz, buna müsaade etmeyiz. Devlet gereğini yapar. Buna müsaade etmez. 

Hukuk düzeni böyle değil. Burada görev yapan insanlar bu kurumlar.  
Evet buradaki aksaklığa hiç kimse müsaade etmez.  bunu bilsin bütün kamuoyu insanlarımız. Ama hiç kimse de böyle gözümüzün önünde bu kurumları insanları, emek verenleri yaralayamaz. Bunu herkes bilsin. Biz o konuda çok dikkatliyiz. Bu konuda dikkatli olan insanlar basına çok teşekkür ederiz. Ama onun ötesinde bir hesabı olanları onlar da izliyoruz, anlıyoruz yani. Ben artık üç aylık Zonguldaklı oldum. tanıyorum artık. 

Herhangi bir ihmal varmı  bakılıyor arkadaşlar. Konuyla ilgili soruşturmamız devam ediyor ve tizlikle bakılıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum