Vakıfbank Açıkladı: 1882 Personel Alımı Yapılacak

Vakıfbank Açıkladı: 1882 Personel Alımı Yapılacak

Vakıfbank Açıkladı: 1882 Personel Alımı Yapılacak
23 Ekim 2023 - 11:21
Vakıfbank, Yılda 4 maaş ikramiye ile 1882 personel alımı yapacak.
Vakıfbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında 1882 personel alımı başvurusunun devam ettiğine yer verilirken alınacak personellere yılda 4 maaş ikramiye verileceği ve buna ek olarak prim sistemi ile ödemeler ve düşük faizli krediler de verileceği bildirildi.
Alınacak personeller aşağıdaki kadrolarda istihdam edilecek:
-Memur
-Müfettiş yardımcısı
-BT müfettiş yardımcısı
-Kontrolör yardımcısı
-BT kontrolör yardımcısı
-Uzman yardımcısı
Vakıfbank'ın son dakika açıklamasına baktığımızda personellere maaşın dışında verilen ikramiye ile diğer imkanlara şu şekilde yer verildi:
YILDA 4 İKRAMİYE VERİLİR
İkramiye ödeme tarihleri: Çalışanlarımıza (ocak, nisan, temmuz ve ekim aylarında ödenmek üzere) aylık ücret tutarında, yılda dört ikramiye verilir.
3 AYDA BİR PRİM
Performans primi ödemesi: VakıfBank çalışanına üç ayda bir, performansına göre performans primi ödenir.
Temettü ödeme imkanı: Çalışanlara, VakıfBank Kuruluş Yasası ve Ana Sözleşmesi hükümlerine göre her yıl kârından Genel Kurulca belirlenecek oranda (maksimum 3 maaş) temettü ödenir.
Çeşitli tazminat ve yardımlar ise şu şekilde: Banka çalışanına, unvanı ve yürütmekte olduğu görevle ilişkili olarak çeşitli tazminat ve yardım ödemesi yapılır.
Kredi olanağı ise şu şekilde: Bankamız çalışanlarına Bankacılık Kanunu’nda belirtilen limitler dahilinde, düşük faizli kredi kullandırılır.
Vakıfbank resmi sayfasındaki duyuru şu şekilde:
Personel alımına başvuru yapacak adaylar, belirli illlerde sınava alınacak. Sınavın yapılacağı iller şu şekilde:
"Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak"
KİMLER BAŞVURABİLİR?
Vakıfbank personel alımına başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde açıklandı:
-T.C. vatandaşı olmak,
-01.01.1993 ve sonrası doğumlu olmak,
-Uzman Yardımcısı ünvanına başvuran adaylar aşağıda yer alan illerde görevlendirilecektir.
-Herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, (Cezanın ertelenmesi, hükmün açıklanmasının geri bırakılması, paraya çevrilmiş olması veya affa uğramış olması halleri dâhildir.)
-Daha önce Bankamızın işe alımla ilgili sınavlarından birine katılmış olup mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak
-Bankamızda çalışırken herhangi bir nedenle ilişiği kesilmemiş olmak,
Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı; bedensel ve ruhsal sağlık durumlarının, yurdun her yöresinde, her iklim koşulunda görev yapmaya ve sürekli seyahate elverişli olmak,
-Uzman Yardımcısı ve Memur ünvanları için; bedensel ve ruhsal sağlık durumlarının, yurdun her yöresinde, her iklim koşulunda görev yapmaya elverişli olmak, (Sınavı kazanan adaylardan bu konuda sağlık kurulu raporu istenecektir.)

MEZUNİYET ŞARTI VE İLLERE GÖRE DAĞILIM İÇİN TIKLAYIN
BAŞVURU NASIL YAPILACAK?
İlana başvurular başladı ve 1 Kasım 2023 tarihine kadar başvuruların alınacağına yer verildi. Başvuru yapmak isteyenlerin öncelikle Ankara Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi https://semsinav.ankara.edu.tr/ adresi üzerinden müracaatını yapacak.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum