THK'dan öğrencilere Yardım

THK’dan öğrencilere Yardım

THK'dan öğrencilere Yardım
27 Aralık 2021 - 14:48
Zonguldak Türk Hava Kurumu başkanı Nihat Aygün ve yönetim kurulu göreve geldikleri andan itibaren hız kesmeden çalışmalarına devam ediyorlar.

Uzun yıllardır Zonguldak’ta Türk Hava kurumunun varlığını bile insanlar bilmezken çok kısa sürede Zonguldak halkına Türk Hava Kurumunun yaptıkları çalışmaları anlatmaya ve göstermeye başladılar.

Aygün yine THK olarak bir ilki başardı ve Zonguldak kız imam hatip ortaokulunda ve lisesinde okuyan durumu olmayan kız öğrencilerin okul üniformalarını Kilimli’li hayırsever bir işadamının destekleri ile birlikte 20 kız öğrencimizin okul kıyafetleri alınmıştır.

Aygün THK sadece havacılık üzerine hizmet vermemektedir bizler halkımız için her zaman elimizden gelen destekleri vermekle mükellefiz dünde bu işlerde başarılı bir şekilde gerçekleştirdik bugünde THK olarak yine elimizden gelen tüm destekleri halkımıza sunacağız .

Kız öğrencilerimizin okul kıyafetleri konusunda bizlere yardımcı olan Kilimli li hayırsever iş adamına da teşekkür ediyoruz. Tüm hayırsever işadamlarımızın desteklerini bekliyoruz
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum