"Tertemiz Bir İl Başkanlığı Yaptı"

"Tertemiz Bir İl Başkanlığı Yaptı"

"Tertemiz Bir İl Başkanlığı Yaptı"
09 Mart 2022 - 13:32
Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, “Başkanımız yıllardır görev yapıyor daha bu zamana kadar en küçük bir şahibesini ne bileyim partimizi üzecek birşey duyduğumu bilmiyorum. Saf tertemiz bir İl Başkanlığı yapmıştır. Sonuna kadar da arkasındayız”dedi. AK Parti Zonguldak İl Başkan Vekili Ömer Gülay, Yürütme Kurulu Üyeleri ve AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’i makamında ziyaret etti. Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin; 

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, İl Başkanı Zeki Tosun’un sonuna kadar arkalarında olduklarını söyleyerek, “İlçe Başkanımız ve Merkez İlçe Yönetimimiz, İl Yönetiminden arkadaşlarımız bize geldiler ziyaret ettiler, Allah razı olsun. Ben nezaket ziyareti için kendilerine teşekkür ediyorum. Beni fazlasıyla memnun ettiler. Belediyenin çalışmaları için fikir alışverişi yapacağız. Son dönemlerde İl Başkanımız ve İl Yönetimine karşı bazı gazetelerde olumsuz haberler duyuyorum. Bu tarz haberlere çok üzülüyoruz. Partimize yönelik yapıldığını düşünüyorum. İl Başkanımız uzun yıllardır görev yapıyor, daha bu zamana kadar en küçük bir şahibesini, ne bileyim partimizi üzecek birşey duyduğumu hatırlamıyorum. Saf tertemiz bir İl Başkanlığı yapmıştır.

Sonuna kadar da arkasındayız. Kendi adıma desteklediğimi belirtiyorum. O yazılan yazılar bizi üzüyor. İnşallah biran önce Zeki Başkanımız sağlığına kavuşur. Onun bir rahatsızlığı var iyi olduğunu da biliyoruz. İnşallah kısa zamanda aramızda olacak. Bunlar hiç hoş şeyler değil. İnsanları zan altında bırakmak yaptığı görevden alı koymaya çalışmak doğru değil. ”dedi.

Zonguldak AK Parti İl Başkan Vekili Ömer Gülay; 

Teşkilat ve belediyelere ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Gülay, “Başkan Bizde İl Başkanlığı olarak ilçeleri ve beldeleri aldığımız karar neticesinde ziyaretlerimizi yapmaktayız. Aynı zamanda beldelerde ve İlçelerde başkanları ziyaret ediyoruz. Bugün Zonguldak Merkez’den başladık. Kilimli İlçe Başkanlığını, Kilimli Belediye Başkanlığını ve Gelik’de belediye başkanımızı ziyaret ederek teşkilat ile belediye arasındaki iletişimi sorunları dinlenmek ve ne yapabiliriz adına karşılıklı ziyaret yaptık.İnşallah teşkilatımız adına hayırlısı olur.”

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci;

‘İlimiz ve beldemizin en başarılı belediye başkanı’ AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’in ilin ve beldenin en başarılı belediye başkanı olduğunu belirterek, “İlimizin ve beldemizin en başarılı belediye başkanlarından sayın Burhan Sezgin’i teşkilatımızla beraber ziyaret ettik. Bölgelerimiz de yapmış olduğu çalışmaları çok beğendik. 2019 yerel seçimlerinde Kilimli bölgemize bir çalışma yaptık. Gayet olumlu bir çalışma aldık. Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz”şeklinde konuştu. Ardından ziyaret toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum