Son Sözü Murat Uzun Söyledi!

Son Sözü Murat Uzun Söyledi!

Son Sözü Murat Uzun Söyledi!
11 Şubat 2022 - 12:22

Siyaset üstü bir yardım kuruluşu olmasına rağmen Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından adeta kuşatılan Kızılay'ın Zonguldak Şubesinde haftalardır bitmeyen başkanlık krizi nihayet son buldu. Hamdi Uçar ve Selim Alan tarafından Kızılay Başkanlığı için önerilen Doktor Fatih Akça'nın adının İl Başkanı Zeki Tosun tarafından son anda çizilmesi parti içinde kaosa sebep olmuştu. İsmail Ağa ve Süleymacılar tarikatının restleşmesine neden olan Kızılay Zonguldak Şube başkanı ilk kez bir kadın oldu. 
 

UZUN, ALAN  VE UÇAR'I OYUNUN DIŞINA İTTİ

Teşkilat ve milletvekillerini birbirine düşüren Kızılay başkanlığı atamasında son sözü ise Zonguldak   Belediye Meclis üyesi Murat Uzun söyledi. İddiaya göre Murat Uzun, ablasının yakın arkadaşı olan Serap Elibol'u Kızılay Genel Başkanına önerdi. Pandemi döneminde sahibi olduğu maske fabrikası sayesinde Sağlık Bakanlığı ve Kızılay'da güçlü bağlantılar kuran Murat Uzun'un verdiği isim kabul görünce AKP Zonguldak teşkilatı KIZILAY'dan  bypass edildi. 
 

AVCI'YI ALANLAR UZUN'U ALABİLECEK Mİ?

AKP İl Başkan Yardımcısı  Muammer Avcı'yı yetkilerini aştığı gerekçesiyle tüm görevlerinden alan AKP'nin Kızılay'da teşkilatı yok sayarak başkan atayan Murat Uzun hakkında ne karar vereceği merak ediliyor. Bilindiği gibi Murat Uzun, Kızılay Başkanlığına atanan Serap Elibol'un atamasında etkin olduğu yönünde çıkan haberleri şuana kadar tekzip etmedi. Kamuoyu, Belediye Başkanı, Milletvekilleri ve İl Başkanını küçük düşürerek Kızılay'ı istediği gibi dizayn eden Murat Uzun hakkında partisinin nasıl bir tutum takınacağını merak ediyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum