Şikayetler İl Genel Meclisinde Görüşüldü!

Şikayetler İl Genel Meclisinde Görüşüldü!

Şikayetler İl Genel Meclisinde Görüşüldü!
01 Eylül 2021 - 14:40

Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Eylül ayı meclis toplantıları başladı.

Ağustos ayında tatil yapan İl Genel Meclisi Eylül ayı ile birlikte yoğun mesaisine yeniden başladı. Eylül ayı ilk birleşimi Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdare Genel sekreteri Ahmet Karayılmaz da meclis oturumunda hazır bulundu.

Mecliste Gökçebey İlçesi Yenimahalle Alçak Mevkii 7/8 Pafta, 2976 parselindeki mülkiyeti İdareye ait zemin + 2 kattan oluşan bina (Gökçebey Entegre Hastanesi) ve bahçesinin bakım, onarım ve her türlü giderlerinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanmak şartıyla, Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılmak üzere; İl Milli Eğitim Müdürlüğüne süresiz tahsis edilmesi konusu görüşüldü

Madde hakkında söz olan il genel meclis üyeleri Rıfkı Gültekin ve Mehmet Tuzcuoğlu süresiz değil süreli tahsis edilmesi çağrısında bulundu. Madde görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

 

KARAVELİ: BİZ TATİL YAPMADIK

Mecliste konuşan il genel meclisi Başkanı Necdet karaveli meclis olarak tatil yaptıklarını ama özel İdaresi olarak tatil yapmadıklarını ve çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

 

KARAYILMAZ: SEL VE YANGIN FELAKETİNDE YARDIMCI OLDUK

İl Özel idaresi Genel sekreteri Ahmet kaymaz yaptığı konuşmada Zonguldak Özel ders olarak yangın ve sel felaketlerini yardımcı olmaya çalıştıklarını ve ekip gönderdiklerini ifade etti.

Ahmet Karayılmaz, İl Özel idaresi olarak çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerini ancak Devrek'te biraz geride olduklarını bunu önümüzdeki 15 gün içinde kapatacaklarını ifade etti.

KÖYLERDE ÇÖP TOPLAMA SORUNU GÖRÜŞÜLDÜ

Mecliste il genel meclisine bekar gündemde tutularak köylerde çöplerin toplanmadığını ifade etti.

Bunun üzerine İl Genel meclisi Başkanı Necdet karaveli, İl Özel idaresi Genel sekreteri Ahmet Kara Yılmaz, il genel meclis üyeleri İsmail terzi ve Nebahattin Yılmaz, çöp sorunu ilgili ilgili görüşlerini ifade ettiler.

Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle birlikte meclis toplantısı sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum