Şenol Demir Dönemi Başlıyor?

Şenol Demir Dönemi Başlıyor?

 Şenol Demir Dönemi Başlıyor?
20 Eylül 2021 - 12:20
Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir'in, Diyaberkirspor’dan ayrılan Zonguldaklı Teknik Direk

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da Akhisarspor ve Pendikspor yenilgileri sonrasında dünde Uşakspor’a 1-0 yenilmesinin ardından yönetim Teknik Direktör Cafer Aydın ile yolları ayırdı.

Teknik Direktör Cafer Aydın’ın takımdan ayrılmasının ardından Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir'in, hiç vakit kaybetmeden Diyaberkirspor’dan ayrılan Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir’le görüşmelere başladığı öğrenildi. 

Diyarbekirspor ile dün akşam saatlerinde yollarını ayırarak bavulunu toplayarak Zonguldak’a dönen Şenol Demir ile telefonla görüştüğü öğrenilen A. Ş. Başkanı Hakan Hürfikir,  gün içerisinde Şenol Demir’le bir araya gelerek bir görüşme daha yapacağı öğrenildi. 

Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir’in ise Zonguldak Kömürspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, yapılacak görüşme sonrasında ise anlaşma sağlanması bekleniyor.

Bilindiği gibi başarılı teknik direktör Şenol Demir, 6 yıl önce Çanakkale’de oynanan play-off final maçında Kızılcabölükspor'u 2-1’le geçerek Zonguldak Kömürspor’u 3. Lig’den 2. Lige çıkarmıştı. Zonguldak Kömürspor’a yıllar sonra 2. Lige çıkartan Demir, geçen sezonda Diyarbekirspor’u da 3. Lig’den 2. Lige çıkarma başarısı göstermişti.

tör Şenol Demir’le görüşmelere başladığı öğrenildi

YORUMLAR

  • 0 Yorum