Saadet Partinden Esnaf Ziyaretleri

Saadet Partinden Esnaf Ziyaretleri

Saadet Partinden Esnaf Ziyaretleri
22 Eylül 2023 - 13:09
Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer yine sahalarda.

Periyodik ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Üstünyer yaptığı konuşmalarda; biz genellikle seçim yokken vatandaşlarımızı ziyaret etmeye gayret ediyoruz ancak seçimler de hemen geliveriyor.

Şimdi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine şunun şurasında 6 ay kaldı. 31 Mart'ta İl Genel Meclisi, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve Muhtarlıklar için oy kullanacağız. Biz Türkiye'de belediyeciliğin destanını yazmış bir partiyiz. Temel felsefemiz bellidir. Çalmayız, çaldırmayız, çalışırız. Olayın özeti bu kadar basittir aslında. Bizim belediyemizde çöp, çukur, çamur kalmaz. İnşaallah milletimizi yeniden efsane hizmetlerle tanıştırmak istiyoruz dedi. 
Vatandaşlar ve esnaflar belediye hizmetlerinden yeterince memnun olmadıklarını, ekonomik sıkıntılarının olduğunu, özellikle üniversitenin açılmasını beklediklerini, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde değişimden yana olduklarını ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Ziyarette ilçe yönetim kurulu üyeleri Satılmış Eraslan, Muhammer Akbıyık, Osman Karadayı, İsa Kartal ve Aytaç Pehlivan eşlik ettiler. Vatandaşlara broşür, dergi ve gazete takdim edildi. Üstünyer ziyaretlerinin devam edeceğini, milletimizin saadet ve selameti için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.





YORUMLAR

  • 0 Yorum