PROMOSYON İHALESİ NEDEN BEKLETİLİYOR

PROMOSYON İHALESİ NEDEN BEKLETİLİYOR

PROMOSYON İHALESİ NEDEN BEKLETİLİYOR
18 Kasım 2022 - 15:29
Türkiye taş kömürü kurumunda banka promosyonu ihale kararı alındı ancak halen bir ilerleme yok. Kurum mevcut banka ile görüşmelerini tamamlayarak ihaleye çıkma kararı aldı ancak bu ihale için bir ilerleme kat edilemedi.

TTK çalışanları bu ihalenin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Bir çok kurum çalışanları banka promosyonları almışken TTK halen neden bekliyor ihaleye çıkmak yada bu işi hızlandırmak çok zor soruları çalışanlar tarafından sorgulanıyor.

Gmis bu konuda biraz geri planda mı kaldı yada kalmak istiyor gerekli baskıları neden yapmıyor işçiler neden mağdur ediliyor. Kasım ayı içersinde banka promosyonlarının hesaplara yatacağı yönündeki bir takıp açkılamalar havada mı kaldı.

Aldığımız bilgiler doğrultusunda bugün için sendikalardan tekliflerin geleceği ve o tekliflerin değerlendirileceği buna göre bir yol izleneceği bilgileri de gelmektedir

Banka promosyon ihalesi hakkında gelen bilgeliler şuana kadar en yüksek teklif TEB bankası tarafın 3 yıllık maaş promosyon karşılından 30,000 tl olarak bilinmektedir. Ancak bu ihale ne zaman yapılacak ve çalışanlar hesaplarına geçeceği merak edilmektedir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum